Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Family Guy [zbiorczy]
Byczarz • 2010-10-14, 12:03
Skąd się biorą grube dziewczyny?

No i wszystko jasne ; d

[ Komentarz dodany przez: Lashlo: 2010-10-15, 11:40 ]
Moi drodzy, po latach modlitw i przekleństw kierowanym w różne strony, proszę oto temat zbiorczy.
Zatem koniec wklejania Family Guy'ów w osobne tematy.

podpis użytkownika

Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
Zgłoś
Tazz 2014-01-29, 6:18 1

Mam nadzieje, że nikt nie zapyta kto to Charles Bronson

podpis użytkownika

-Tazz Suplex~
Zgłoś
RockyWood 2014-03-08, 3:03
tu jest "reszta" czyli wszystkie odcinki on-line - pozycja niemal obowiązkowa.

familyguydirect.com/season.php?id=1

8/9 - no to w niedzielę się zacznie

podpis użytkownika

Rock.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-08, 3:09
RockyWood napisał/a:

tu jest "reszta" czyli wszystkie odcinki on-line - pozycja niemal obowiązkowa.

familyguydirect.com/season.php?id=1

8/9 - no to w niedzielę się zacznie

Ja mam wszystkie odcinki na kompie, tylko paru mi brakuje. Właśnie się uczę, a w tle leci season 12 haha cant wait na nowe odcinki.. np American Dad to nie to samo - też jest spoko ale powoli się do niego muszę przyzwyczaić, bo family guya juz znam prawie na pamięć
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-08, 3:36
Obczaj sobie FuturamE
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-08, 4:00
Areczos napisał/a:

Obczaj sobie FuturamE

Obczaje

Mam małą listę co pościągać :

American Dad

The Cleveland Show

FuturamA

The Simpsons

South Park

Brickleberry - na to natrafiłem przez przypadek

Life with Louie - klasyk, zobaczę co jest do ściągnięcia

Coś pominąłem interesującego ?
Zgłoś
Konto usunięte 2014-04-16, 20:37 4
Spędzanie czasu z dzieckiem...

Źródło
Zgłoś
Chrumczoł 2014-04-19, 13:38 9
Skąd holokaust?

Zgłoś
SoLUffka 2014-04-19, 13:58
j🤬y napakowany zydziocha
Zgłoś
Konto usunięte 2014-05-04, 20:12 3
Odkrycia Brian`a
Zgłoś
Konto usunięte 2014-05-11, 21:05
chyba h🤬ju
Zgłoś
Modrzew88 2014-05-12, 1:16
Ktoś dostał internet za dobrze zdane testy gimbazjalne?
Zgłoś
Himiteshu 2014-05-12, 1:20
Won z tym gównem Family gayem!
Zgłoś
LxDead 2014-05-12, 1:25
Nienawidzę tego badziewia, próbowałem to kiedyś oglądać bo niby takie zabawne a w rzeczywistości żenua w c🤬j, na 1 dobry kawał przypadało 150 żałosnych. I pomyśleć ze taki syf nadal jest emitowany a Futurama w której sadyzmu było sporo została zdjęta.

podpis użytkownika

Najpierw cię ignorują.
Potem śmieją się z ciebie.
Później z tobą walczą.
Później wygrywasz
Zgłoś
Konto usunięte 2014-05-12, 2:00 3
LxDead napisał/a:

Nienawidzę tego badziewia, próbowałem to kiedyś oglądać bo niby takie zabawne a w rzeczywistości żenua w c🤬j, na 1 dobry kawał przypadało 150 żałosnych. I pomyśleć ze taki syf nadal jest emitowany a Futurama w której sadyzmu było sporo została zdjęta.

to chyba k🤬a obejrzales pol odcinka. ogladam i futurame i family guya i sadyzm, rasizm i ogolnie nieprzyzwoity humor w family guyu wystepuje W C🤬J czesciej niz w futuramie i w ogole nie wiem jak mozesz pisac ze jest na odwrot. nie ma odcinka FG bez nieprzyzwoitego humoru.

na poparcie moich slow przedstawiam kilka fragmentow sadyzmu w FG (podobne akcje sa praktycznie w kazdym odcinku). w futuramie ciezko byloby znalezc przynajmniej jedna podobna akcje, w fg jest ich na peczki. licze na jakas odpowiedz, w przeciwnym wypadku uznam ze przyznajesz sie do p🤬lenia. pozdrawiam.

no k🤬a nie wytrzymam, z tym sadyzmem to zaj🤬es jak dzik w sosne.
Zgłoś
LxDead 2014-05-12, 2:59
@up Zacytuj mi proszę gdzie napisałem że w FG nie ma sadyzmu? Weź k🤬a przerób sobie kilka czytań ze zrozumieniem a dopiero później odpisuj ludziom na komentarze

Co z tego że w FG masz mnóstwo "niepoprawnych" scen skoro 3/4 z nich są tak k🤬a żenujące że ja p🤬le. Wolę 3 porządne poj🤬e sceny w Futuramie niż 15 c🤬jowych w FG, do tego w c🤬j przeciąganych jak chociażby ta scenka z waleniem zapodana przez Ciebie . Gdyby nie te scenki (w większości i tak k🤬a żenujące) to FG by w ogóle się oglądać nie dało bo tam nic poza nimi nie ma, cały "humor" FG leży tak naprawdę w nich, bo nie spotkałem tam ŻADNEGO, powtarzam ŻADNEGO żartu sytuacyjnego czy słownego na POZIOMIE To że w każdym odcinku masz tego typu scene nie czyni jeszcze serialu dobrym, no chyba że lubisz humor na hamerykańskim (czyt. niskim) poziomie. W Futuramie o mocno sadystyczne sceny (krew, flaki) raczej ciężko ze względu na czas emisji, częściej można było zobaczyć różne ohydztwa jak próba gw🤬tu Fraya przez krewetobabe do której startował Zoidberg, ale za to całą reszta to po prostu mistrzostwo .

Przytoczyłbym kilka przykładów ale za c🤬ja nie mogłem znaleźć żadnego na YT, a szkoda bo scena w której Bender jeżdżąc na nartach spada z klifu i wp🤬la się w lodowisko dla przedszkolaków, krusząc lud i topiąc je przy tym to dla mnie po prostu mistrzostwo. Futurama MIAŻDŻY FG pod każdym praktycznie względem - fabularnym, dialogowym czy humorystycznym o bohaterach nie wspominając

Cytat:

w przeciwnym wypadku uznam ze przyznajesz sie do p🤬lenia. pozdrawiam.

K🤬a, takich tekstów to ja w gimnazjum się swego czasu nasłuchałem w c🤬j, prawie oplułem monitor energetykiem, no nie moge

P.S Lepiej zażyj maść na ból dupy Przyda Ci się Pozdrawiam.

podpis użytkownika

Najpierw cię ignorują.
Potem śmieją się z ciebie.
Później z tobą walczą.
Później wygrywasz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie