

Mój kot wyrzyguje czasem coś takiego, takie kule futra - identiko...
No patsz, a tam to jedzą. Dziwny kraj który już dawno przeskoczył Nas technologicznie
Mój kot wyrzyguje czasem coś takiego, takie kule futra - identiko...
To kup mu maść lub smaczki odkłaczające.
Wyzywają Hindusów od gownojadow, ale sami żrą 5 razy w tygodniu najtańsze parówki z kurzych łbów i krowich kopyt czy salceson, a za rarytas uważają kebab ze zgniłego mięsa i spleśniałych warzyw, polany przeterminowanym najtańszym sosem czosnkowym pełnym chemii.
Czym się ta pasta różni od śmierdzącego mięsa w budzie z kebabami, robionego brudnymi rękami zaraz po wyjściu z kibla przez jakiegoś Janusza biznesu, który skąpi nawet na papierze toaletowym?
A co to na wspólnego z higieną żarcia?
Jak się zatruje jedzeniem to leży od razu, na miejscu. Na pewno nie da rady przylecieć do Polski.
dziewczyna ostatnio po zjedzeniu szarlotki z dobrego lokalu w zakopanem zasrała pół kibelka przy kolejce wiec niekoniecznie indie sa takie zle

-no dupy nie urywa.
-cierpliwosci panie turysto, cierpliwosci...
U nas jest Sanepid. Nawet jeśli pozostawia wiele do życzenia, dzieki nim Janusz nie zaryzykuje zamknięcia lokalu przy pierwszej kontroli — będzie oszukiwał i oszczędzał, ale z umiarem — tak aby się karą i ostrzeżeniami wykpić.Czym się ta pasta różni od śmierdzącego mięsa w budzie z kebabami, robionego brudnymi rękami zaraz po wyjściu z kibla przez jakiegoś Janusza biznesu, który skąpi nawet na papierze toaletowym?
Za to masz rację co do parówek z Biedry, to jest faktycznie "mięso" oddzielone mechanicznie, zrobione z kurzych łbów, glutów przy ścięgnach, krowich wymion, itp. Niestety takie przedsiębiorstwa łapówkami załatwiły sobie prawo według którego np. głównego składnika może być tylko 4%, itd.
Goralenvolk się dużo nie różnią od hindusów, lepiej następnym razem jedzcie w polskim lokalu.dziewczyna ostatnio po zjedzeniu szarlotki z dobrego lokalu w zakopanem zasrała pół kibelka przy kolejce wiec niekoniecznie indie sa takie zle
U nas jest Sanepid. Nawet jeśli pozostawia wiele do życzenia, dzieki nim Janusz nie zaryzykuje zamknięcia lokalu przy pierwszej kontroli — będzie oszukiwał i oszczędzał, ale z umiarem — tak aby się karą i ostrzeżeniami wykpić.
W Polsce jest ponad 400.000 lokali, które może kontrolować Sanepid (gastronomia, fryzjerzy, kosmetyczki, hotele, produkcja, dystrybucja i sprzedaż żywności i kosmetyków, placówki medyczne. A robią niewiele ponad 35.000 kontroli rocznie… czyli Januszowi wpadka grozi statystycznie raz na ponad 11 lat. Ryzyko małe, uzyski wysokie
Indian Tamarynd Pickle
taki zeskrobany z brzegu Gangesu
Ten lud podbije świat, zobaczycie.
W sumie to szacun, że jedzą, a wciąż żyją i to bez sraki.
Ten lud podbije świat, zobaczycie.
Skąd ten wniosek że bez sraki?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie