Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Fan BMW
konto usunięte • 2013-11-30, 19:40
I bardzo dobrze

[ Komentarz dodany przez: RutQ: 2013-12-03, 10:47 ]
Kopia zapasowa. Uprasza się o wrzucanie materiałów na serwer sadistic.pl

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sobekkk 2013-11-30, 23:23 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
takija 2013-11-30, 23:23
poik napisał/a:

Dobra a teraz pytanie do eksperta, myślę że przegrzał i zapalił się katalizator bo stary zapchany oprócz całej reszty i moje pytanie jak by była strumienica myślę że nie miało co by się stopić bo by przeszło ale się nie znam więc pytanie i czekam na odpowiedź a nie pisanie jakiś głupich pierdół

Gówniane strumienice robione są często z tak niskiej jakościowo stali że zwyczajnie się przegrzewają i rude wpierdziela ja niemiłosiernie. Tu się przegrzala i buchło.
Zgłoś
Davidzior 2013-11-30, 23:24
Hanysy. Wszystko jasne...
Zgłoś
KokoniastyGad 2013-11-30, 23:36
Takie piękne autko .... 2 min katować... ;(
Zgłoś
wojtek95do 2013-11-30, 23:58
Cóż się dziwić BMW - Bolid Młodzieży Wiejskiej
Zgłoś
GreQ89 2013-12-01, 0:00
SMY Czyli Myszkow wiocha jakich malo jak i ludzie dziwnego podejscia do zycia
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-01, 0:03
BMW - Bardzo Majętny Wieśniak

Swoją drogą rozrząd też chyba poszedł się kochać.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-01, 0:09 4
gaśnica na początku wydaje dźwięk jak przypalany Obcy w II części :-}
Zgłoś
wisnia123456 2013-12-01, 0:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kalnex12 2013-12-01, 0:43
Czekam na ogloszenie na allegro typu:
Pierwszy wlasciciel niebity zadbany nigdy niezylowany do czerwonego pola
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-01, 1:32
Oglądam i pukam się w głowę... Wiecie co było najgorsze dla tego auta? Pałowanie na odcince bez nadmuchu powietrza na chłodnicę a po drugie "akcja gaśnicza" która nie powinna mieć miejsca tylko powolna przejażdzka...
Zgłoś
MudPie 2013-12-01, 2:02
kmsm1990 napisał/a:

Po co to gasic jak i tak już trup? Katalizator spalony (o ile jeszcze tam był wgl), tarcze z tyłu do kosza, klocki też, zaciski przegrzane, zapewne do remontu. Ogólnie.....ladnie wyglądała Szkoda fajnej sztuki. No ale mogła już spłonąć...jednego trupa na drodze mniej.

Od kiedy katalizator to potrzebna rzecz w samochodzie. to tylko wynalazek aby środowisko mniej truć, szkodliwy dla samochodu, bo leciutko ogranicza osiągi i zwiększa spalanie. Ja tam u siebie wyciąłem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-01, 2:22
Zgłoś
berbel007 2013-12-01, 2:59
I jakie inne auto by to wytrzymało? BMW są pancerne ale mają pecha co do właścicieli ;c
Zgłoś
own33333d7 2013-12-01, 3:00
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem