@Kulabambula
Usuń to k🤬a...
Albo nie usuwaj, tylko zrób lajwa z wejścia ekipy...
Trzaskowski zawsze kłamał i kłamie dlatego wybieram Dudę
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
@Kulabambula
Usuń to k🤬a...
Albo nie usuwaj, tylko zrób lajwa z wejścia ekipy...
Za to w Brazylii byś tylko bambusem po dłoniach dostał od panów w klapeczkach.Ale u nas za takie coś jest szansa,że wyjebią Ci drzwi o 6 rano.Tak czy siak a hoj przygodo...
Do wszystkich miłośników Konfederacji. Niestety trzeba głosować na Trzaskowskiego. Jego wygrana osłabi PiS, a słaby pis to silna Konfa.
Sam Trzaskowski nie wprowadzi nic mając większość sejmową dla pisu ale przynajmniej będzie tych debili blokował.
pazuzu napisał/a:
Jesteś żałosny ale pewnie oglądasz tvpis to nic nie wiesz ambergold wałek na 800mln a co powiesz na walki pisu, skoki ponad 4mld!! Afera getback 2.5mld!! A ty wyskakujesz z ambergold z marnymi 800mln
A co powiesz o prawie 300 mld z VAT. Moj znajomy ma firmę transportową i mówił że jeedna naczepę w spedycji z nutellą ponad 10 razy przewoził za granicę i spowrotem. Jestes po wcem zapewne więc możesz się nie domyślać(bo myślenie to nie wasza mocna strona) ale właśnie tak j🤬i Polskę na VAT. I tu mówię tylko o jednym przypadku. Dlaczego loty Orlenu i inne spółki skarbu państwa za po były nie opłacalne(przygotowywane do prywatyzacji) a teraz znoszą złote jaja?
s................l
2020-07-06, 22:58
Z obserwacji zauważyłem, że na wybory chodzi głupi plebs, który myśli, że coś zmieni. Jeszcze coś p🤬lą o obowiązku i wolności wyboru, kiedy i tak 3/4 narodu zaprogramowane jest przez mass media i wychodzą potem takie kwiatki jak wyżej. Ludzie, możecie wziąć moją radę do serca, albo wsadzić sobie ją w dupę, ale lepiej być pragmatykiem i mieć wyj🤬e na to wszystko i zwłaszcza na to co mówią ludzie, tv, celebryci, nawet ludzie nie wiadomo jak bardzo wykształceni, bo to całe gówno wyszło właśnie od nich. Weźcie k🤬a w końcu sprawy we własne ręce i nie traćcie czasu na pierdoły, bo jakiś Duda czy Trzaskowski wam nie pomoże, a prędzej dop🤬li taką ustawę, że się posracie kukurydzą z biedronki. Jeżeli macie wyj🤬e w moje słowa, to też dobrze, jakiś to cień buntu, w ospałym, ociemniałym i ociężałym społeczeństwie.
T0B1 napisał/a:
Uwaga, za czasów PO utopiłem w Amber Gold 0 PLN - myślisz, że jak poproszę to Andziej wypłaci mi jakieś odszkodowanie?
Nie utopiłeś to Andziej nie wypłaci, ewentualnie dostanie twoja stara że się urodziła i ciebie wypluła.
S................n
2020-07-06, 23:10
Hahahaha na drugi raz na starze niech Anżeja zamontujo
NataliaW napisał/a:
A co powiesz o prawie 300 mld z VAT. Moj znajomy ma firmę transportową i mówił że jeedna naczepę w spedycji z nutellą ponad 10 razy przewoził za granicę i spowrotem. Jestes po wcem zapewne więc możesz się nie domyślać(bo myślenie to nie wasza mocna strona) ale właśnie tak j🤬i Polskę na VAT. I tu mówię tylko o jednym przypadku. Dlaczego loty Orlenu i inne spółki skarbu państwa za po były nie opłacalne(przygotowywane do prywatyzacji) a teraz znoszą złote jaja?
Hahahaha złote jaja? Lot? hjahahaahhahha!!! nieźle działa ta propaganda TVP. A czemu niedawno piloci i personel naziemny lotu strajkowali? ty z c🤬ja spadłeś?
K🤬a nawet tutaj, już nie można w spokoju pooglądać rozp🤬olu w Murice czy gościa rozjezdzanego przez pociąg. Dajcie sobie spokój z polityką, przynajmniej tutaj, proszę.
s................s
2020-07-06, 23:14
satariel napisał/a:
Z obserwacji zauważyłem, że na wybory chodzi głupi plebs, który myśli, że coś zmieni. Jeszcze coś p🤬lą o obowiązku i wolności wyboru, kiedy i tak 3/4 narodu zaprogramowane jest przez mass media i wychodzą potem takie kwiatki jak wyżej. Ludzie, możecie wziąć moją radę do serca, albo wsadzić sobie ją w dupę, ale lepiej być pragmatykiem i mieć wyj🤬e na to wszystko i zwłaszcza na to co mówią ludzie, tv, celebryci, nawet ludzie nie wiadomo jak bardzo wykształceni, bo to całe gówno wyszło właśnie od nich. Weźcie k🤬a w końcu sprawy we własne ręce i nie traćcie czasu na pierdoły, bo jakiś Duda czy Trzaskowski wam nie pomoże, a prędzej dop🤬li taką ustawę, że się posracie kukurydzą z biedronki. Jeżeli macie wyj🤬e w moje słowa, to też dobrze, jakiś to cień buntu, w ospałym, ociemniałym i ociężałym społeczeństwie.
Ironia. Ynteligencja p🤬li wybory, bo "głos jednostki nic nie zmienia". Ale ostatecznie ten zjednoczony, jak to określiłeś, "głupi plebs" nadaje kierunek świata.
S................n
2020-07-06, 23:22
Jak widzę takich pojebów co wszędzie wp🤬laja Anżeja i Czosnoskiego to sam bym z checia wyj🤬 tego matiza. Sk🤬iel doj🤬 jeszcze polską flagę zamiast zydowskiej.
alexandrus napisał/a:
Jak widzę takich pojebów co wszędzie wp🤬laja Anżeja i Czosnoskiego to sam bym z checia wyj🤬 tego matiza. Sk🤬iel doj🤬 jeszcze polską flagę zamiast zydowskiej.
Ale co ci przeszkadza? Ktoś chce i ma taką potrzeba to niech się nakręca, nie moja sprawa jedni wieszają na maja flagi inni nie, jedni sobie powieszą baner z politykiem inni nie, jeżeli ktoś ma inne zdanie niż ja to mogę z nim pogadać i tyle, naprawdę odp🤬la niektórym tak, że powinni kaftan dostać.
alexandrus napisał/a:
Hahahaha na drugi raz na starze niech Anżeja zamontujo
Hahahaha złote jaja? Lot? hjahahaahhahha!!! nieźle działa ta propaganda TVP. A czemu niedawno piloci i personel naziemny lotu strajkowali? ty z c🤬ja spadłeś?
Sprawdź imbecylu ile wyniki finansowe lotu za po i za PiS. Sprawdź w jakim źródle chcesz i nie ośmieszają się głombie
Napiszcie tu teraz wszyscy, że to o czym tu p🤬licie to sarkazm
NataliaW napisał/a:
Zapewne masz na myśli "lukę w VAT" gdzie niby start w ciągu 10 lat wynosiły 250mld, oczywiście to jest naginanie faktów i statystyki ale idąc tym samym wyliczeniem pis przej🤬 87mld w 3 lata więc nie są lepsi