📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:16

przypomina mi to babska z jutuba co gadała o dziecku ziemskim czy czymś w tym rodzaju....
mam wpiszcie na yt "PRZESŁANIE PRAWDY Tyary Elżbiety Gas "
mam wpiszcie na yt "PRZESŁANIE PRAWDY Tyary Elżbiety Gas "

Kaczyński w wersji afrykańskiej

Czy to nie aby nieustraszona bojowniczka o wolność krzyża?
IV Rzesza Polska ma już pierwszego obywatela!
IV Rzesza Polska ma już pierwszego obywatela!
Wiele już widziałem na tym portalu, ale to przekracza wszelkie granice dobrego smaku i tak ukochanej przeze mnie logiki. Z całego materiału zdołałem obejrzeć jedynie 2 minuty (wiem słaby jestem).
Tak szczerze po pierwszej minucie miałem ochotę przyłożyć jej do twarzy shotguna i pociągnąć za spust! Po drugiej, brakowało niewiele, żebym tą strzelbę przyłożył do swojej skroni...
Tak szczerze po pierwszej minucie miałem ochotę przyłożyć jej do twarzy shotguna i pociągnąć za spust! Po drugiej, brakowało niewiele, żebym tą strzelbę przyłożył do swojej skroni...
Polecam profil tej pani na facebooku - wystarczy wpisać "męczennica joanna" np. w google.
Tak to ta, której ukradli buty pod krzyżem.
Tak to ta, której ukradli buty pod krzyżem.

Ten kamerzysta odbijający się w szybie jakiś do Jarka podobny.

Ta "świetlana postać" Lecha pewnie nabrała dziwnie zwęglonego odcienia w płonącym Tupolewie.
Aż przykro oglądać, głowa boli od massive facepalmów.
Aż przykro oglądać, głowa boli od massive facepalmów.

to ja z petem po ulicy nie mogę iść a psychopaci wesoło sobie biegają gdzie chcą ? pytam się czy w tym kraju są jeszcze zakłady psychiatryczne

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie