Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2010-11-26, 19:02
Lubię fanatyków, ładny obiekt badawczy. Niedawno pan braciszek przyjechał w moje okolice nie omieszkałem opuścić jego wystapienia pod przykrywka menela. Niestety, esencją fanatyzmu była baba która upuściła rower na ulicę żeby brawo na wejście przybić mu.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-11-26, 19:09
marcingrychtol napisał/a:

ktoś powinien ją wyr🤬ać

może Ty

Ciekawe po ile k🤬a opycha te j🤬e figurki innym dewotom.
A operator kamery to k🤬a Oskar za zdjęcia nawet c🤬j nagrał odbicie swej j🤬ej facjaty, takie k🤬a artisticzne.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-11-26, 19:37
Nawet k🤬a nie umie czytać.
Fanatyzm jest złem.
A my się dziwimy muzułmanom jak u nas można też j🤬ych fanatyków znaleźć.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-11-26, 19:52
przypomina mi to babska z jutuba co gadała o dziecku ziemskim czy czymś w tym rodzaju....
mam wpiszcie na yt "PRZESŁANIE PRAWDY Tyary Elżbiety Gas "
Zgłoś
Konto usunięte 2010-11-26, 20:15
to ja już k🤬a nie wiem. zamknęli te dopalacze czy nie ?
Zgłoś
Konto usunięte 2010-11-26, 20:16 1

Kaczyński w wersji afrykańskiej Mały ale jaki cfaniak !! Jak sie okazuje inne kontynenty też podbijał !!
Zgłoś
Konto usunięte 2010-11-26, 20:26
Czy to nie aby nieustraszona bojowniczka o wolność krzyża?
IV Rzesza Polska ma już pierwszego obywatela!
Zgłoś
Shadow 2010-11-26, 20:26
Wiele już widziałem na tym portalu, ale to przekracza wszelkie granice dobrego smaku i tak ukochanej przeze mnie logiki. Z całego materiału zdołałem obejrzeć jedynie 2 minuty (wiem słaby jestem).
Tak szczerze po pierwszej minucie miałem ochotę przyłożyć jej do twarzy shotguna i pociągnąć za spust! Po drugiej, brakowało niewiele, żebym tą strzelbę przyłożył do swojej skroni...
Zgłoś
Ragnar SW 2010-11-26, 20:36
Polecam profil tej pani na facebooku - wystarczy wpisać "męczennica joanna" np. w google.

Tak to ta, której ukradli buty pod krzyżem.
Zgłoś
Suka_Blyat 2010-11-26, 20:49
Ja p🤬le recytacja godna porodówki x[
Logicy, socjologowie oraz filozofowie nie rozkminią tego nigdy
Zgłoś
Konto usunięte 2010-11-26, 21:04
widac po ryju ze zj🤬a na mózgu
Zgłoś
Konto usunięte 2010-11-26, 21:05
Ten kamerzysta odbijający się w szybie jakiś do Jarka podobny.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-11-26, 21:11
Ta "świetlana postać" Lecha pewnie nabrała dziwnie zwęglonego odcienia w płonącym Tupolewie.

Aż przykro oglądać, głowa boli od massive facepalmów.
Zgłoś
Ardaniel 2010-11-26, 21:16 1
to ja z petem po ulicy nie mogę iść a psychopaci wesoło sobie biegają gdzie chcą ? pytam się czy w tym kraju są jeszcze zakłady psychiatryczne
Zgłoś
Konto usunięte 2010-11-26, 21:36
może i baba p🤬lnięta ale akurat racje ma , szydzicie z kaczyńskich , to c🤬j , że Jarek premierem nie jest juz ze 2 lata . teraz tusk nas wszystkich w dupe r🤬a a wy , nie wiem k🤬a czy nie widzicie czy wam to przyjemnośc sprawia... także radze k🤬a przejrzec na oczy i odp🤬lic sie juz od Leszka niech spoczywa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie