Podobno są poważne problemy z mapami na nowym iPhonie. Na szczęście fani Apple nie potrzebują map, i tak będą ślepo podążać za innymi.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
@sarkazm. Jadam w Subway'u, ale leję i sram na Apple'a. Jestem wyjątkiem, czy co?
konto usunięte
2012-09-22, 20:28
W ogóle to.. jak iPhone są białe albo czarne, to Szajsungi wszystkie powinny być małe i żółte... Z małymi antenkami.
konto usunięte
2012-09-22, 20:38
Widze ze moda na jechanie na apple... Moze teraz ferrari? Blee nigdy tego gowna nie kupie, drogie i dla pedalow!
Macie dowod. Drogie (zalezy oczywiscie dla kogo) ale lepsze.
konto usunięte
2012-09-22, 22:13
Powiem tak.
Moja żona posiada iPhone 4s a w domu leży ipad2(jakaś super mega promocja). Małżonka jest zachwycona ale jak dla mnie to po prostu telefon.
Mam nokię e52 i mam wszystko czego mi trzeba. Ludzie telefon(jak sama nazwa wskazuje) jest do dzwonienia a nie do pokazywania się.
Rozpieprzyłem w tym tygodniu nokię. Jako telefon zamienny wziąłem... nokię! żaden touch, nic takiego. klawiatura 'klikana', ekran służący jedynie do wyświetlania. Cholera, chyba jestem nie z tych czasów, ale... na diabła mi fejsbuk, youtube i inne tuby w telefonie? no po cholere?!
konto usunięte
2012-09-23, 3:42
O litości... to co ja mam powiedzieć mając Nokię Lumię z Windowsem? Chyba jestem po neutralnej stronie w tej wojence
isotop napisał/a:
O litości... to co ja mam powiedzieć mając Nokię Lumię z Windowsem? Chyba jestem po neutralnej stronie w tej wojence
Ja mam N8ke z symbianem ; D
konto usunięte
2012-09-23, 13:22