Wiem że mi się dostanie ale musiałem to wrzucić żeby poczytać wasze sadystyczne komentarze na temat wokalisty (?)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-03-09, 18:13
Ta Michalina ma 2 rzeczy, których nie ma większość z Was- talent i odwagę.
konto usunięte
2011-03-09, 18:29
"Przyszedł już czas, nienawiść zniszczyć w sobie..." Tyle w ramach komentarza. Widzicie wokalistę, słyszycie piosenkę i twierdzicie, że jest zajebista... Wsłuchajcie się w słowa, bo nie wystarczy słyszeć, trzeba słuchać!
konto usunięte
2011-03-09, 20:37
może i pedalisko ale głos ma zajebisty
konto usunięte
2011-03-09, 22:06
konto usunięte
2011-03-09, 22:24
konto usunięte
2011-03-10, 8:43
Czytając wasze komentarze dochodzę do wniosku, że to był zamierzony dobór utworu do wizerunku. Niezbyt trawie homo, mam w dupie jaka ma orientacje ten kolo, ale trzeba przyznać postawił sobie za cel pewien przekaz i go w pełni osiągnął.
teraz sobie wyobrazcie ze mam tak samo na imie i na nazwisko jak ta poł emo dziewica.... nie wrzucajcie takiego gowna na sadola .. wystarczy mi egzystencja tak nedznego człowieka....