📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Japoniec mnie rozniósł xD
A ta blondynka z fantazją o gotyckim kościele :] mmm, pomógł bym jej ją spełnić :]
A ta blondynka z fantazją o gotyckim kościele :] mmm, pomógł bym jej ją spełnić :]

a teraz dajcie namiary to panienki od windy, od kościoła oraz od tego tatuażu i będzie miło...

Ale ten koleś z ostatniej pary wygląda na trochę upośledzonego.

jako osoba uczulona na kolor rozowy, po wypowiedzi nt rozowosci jej bielizny oraz koronkowatosci gaci jej faceta stwierdzam tylko jedno.
FFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
jako osoba uczulona na kolor rozowy, po wypowiedzi panny od rozowej bielizny i koronkowych meskich gaci musze powiedziec tylko jedno.
FFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUU
FFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
jako osoba uczulona na kolor rozowy, po wypowiedzi panny od rozowej bielizny i koronkowych meskich gaci musze powiedziec tylko jedno.
FFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie