Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:58
NapalonaFrytka 2025-10-03, 12:05
PentagramOdDiabła napisał/a:

Ale wy jesteście zabawni z tymi ciągle takimi samymi komentami o froncie, to takie na czasie! xD 😂

Ja tam jestem stały w przekonaniach, nawet jeśli coś jest nudne, nienawiść do ruskich onuc i ukrów wyssałem z mlekiem matki.
Zgłoś
longlong7 2025-10-03, 12:23 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Karboksylator 2025-10-03, 12:27 3
Selekcjoner napisał/a:

Nie farciarz tylko logicznie (o dziwo) myślący rusek. To co zrobił to było jedyne wyjście. Widocznie prześwit pod pociągiem jest wystarczający że można sie położyć na torach wzdłuż nie w poprzek (i) i pociąg nie zahaczy o ubranie

kiedyś, w czasach gdy nie było tel komórkowych, za czasów mojej młodości kilka razy kładliśmy się w taki sposób pod pociągiem. generalnie miejsca było sporo, ale był jeden minus, który skutecznie nas od tego odstraszył. 9pomijając pasek ojca jakby się dowiedział, to kolega leżąc został oblany sraczką.
Zgłoś
ogmajk 2025-10-03, 12:28 2

Ale wy jesteście zabawni z tymi ciągle takimi samymi komentami o froncie, to takie na czasie! xD 😂

Boisz się że po ciebie też przyjedzie TCK?
Zgłoś
majeńka 2025-10-03, 12:32 3
NapalonaFrytka napisał/a:

Ja tam jestem stały w przekonaniach, nawet jeśli coś jest nudne, nienawiść do ruskich onuc i ukrów wyssałem z mlekiem matki.

Do tych pierwszych z mlekiem matki, do tych drugich z mlekiem ojca.
Zgłoś
Garnki_za_zeta 2025-10-03, 13:00 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ufok 2025-10-03, 14:31 4
Zgłoś
NapalonaFrytka 2025-10-03, 14:36 1
majeńka napisał/a:

Do tych pierwszych z mlekiem matki, do tych drugich z mlekiem ojca.

Rozumiem że to drugie na okres też pomaga?
Zgłoś
staachujones 2025-10-03, 15:44
być tak głupim, żeby dopuścić do takiej sytuacji a zarazem na tyle ogarniętym, żeby w ułamku sekundy zdecydować się rzucić płasko między tory

[ Dodano: 2025-10-03, 15:50 ]

to śmiej się, bo tak na prawdę, to ten tekst jest cały czas na czasie póki kolejne ruskie jadą ginąć na ukraine
Zgłoś
cool 2025-10-03, 16:25
Gościu z telefonem nawet nie drgnął, reszta obsrana. Musiał na froncie dużo zobaczyć
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-10-03, 19:02
Zdążył na pociąg? Zdążył, to po co drążyć.
Zgłoś
Qcaracha 2025-10-03, 19:07

A jednak zabawniej komentować o froncie, niż być na froncie.
Zgłoś
ufok 2025-10-03, 20:30
Qcaracha napisał/a:

Ale wy jesteście zabawni z tymi ciągle takimi samymi komentami o froncie, to takie na czasie! xD

W Rosji to albo jesteś na froncie, albo będziesz na froncie albo zdechłeś na froncie albo jesteś synem Pieskowa to front masz w dupie
Zgłoś
jjzz26 2025-10-03, 20:51
Trzeba być nielada kretynem by próbować zdążyć przed lokomotywą jadącą luzem.
Zgłoś
cyconiusz 2025-10-03, 22:03 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem