Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-08-21, 23:25 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-21, 23:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
cappy_dk 2012-08-22, 0:04 1
Bar u Greka- Białystok. Nie trzeba jezdzic do Azji zeby zobaczyć takie akcje Kto nie wierzy niech uwierzy
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-22, 0:05 1
Ja podczas stosunku. To dopiero fast work.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-22, 0:08
Zgłoś
kiler_NM 2012-08-22, 0:42
Gdzie i za ile ?!?
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-22, 1:58
Poprostu gastronomia.kucharze wiedza o co chodzi ;D
Zgłoś
Szymon_ASD 2012-08-22, 2:27
A bo to tak jest że w niektórych krajach prace się szanuje i sie nie opierd..la, a u nas pełno takich co miotłą zamiotą 2 razy na minute, narzekają że pieniądze za małe i miesiąc roboty później zasilek i może później kolejny miesiąc, jak ktoś pracuje zarobi sobie na dobry samochód czy ładny dom to sie nakradł, zamiast pomyśleć komu rząd odbiera połowe tego co zarobi żeby wypłacać te zasiłki i mieć tyle chociaz przyzwoitości zeby się zamknąć.
Zgłoś
FreakyOmen 2012-08-22, 2:33
Zatrudniłbym jakiegoś za 1kg ryżu do kręcenia blancików
Zgłoś
MrBadyl92 2012-08-22, 10:56
Zgłoś
zielonykks 2012-08-22, 18:58 1
chybeck napisał/a:

Takich ludzi naprawdę doceniam. Potrafią podnieść zwykłą czynność, pracę, na którą każdy narzeka do rangi sztuki. Piwo dla każdej z tych osób.

Od sztuki to oni mają płacone.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-23, 21:08
majkel1615 napisał/a:

W łeb Ty się lepiej jebnij ....

Srasz się o to, że nie użyłem słowa jebnąŁ tylko jebną? Fajnie.
Zgłoś
prokop16 2012-08-24, 22:56
Zgłoś
danielukas 2012-08-25, 16:46
Do takiej roboty to tylko brudasy i skośnookie ^^
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem