


Mimo iż były trzymane w wodzie, to chyba nie węgorze, węgorze nie mają takich jaj w sobie...
może je wkładają do wody(zimnej) żeby były "zamulone" i nie sp🤬alały z miski?
Węże są zmienno cieplne.
Węże są zmienno cieplne.
nawet smacznie to wygląda
Chciałbym spróbować czegoś w tym stylu.
Ale nie w restauracji.

Ale nie w restauracji.


Bardzo bym chciał, aby ktoś mógł podobnie przyrządzać polskie potrawy czy jakiekolwiek inne bez niepotrzebnych regulacji polskich i unijnych. Przechodzisz sobie koło takiego stoiska, płacisz kasiórkę, czekasz i wcinasz dwa razy taniej i lepiej niż dzisiaj.


@up absolutnie się zgadzam. C🤬j mnie obchodzą jakieś licencje, sanepidy, skończony gastronomik czy co tam jeszcze. Jak widzę cały proces i coś mi nie przypasuje, to nie będę tam jadł, a jak zobaczę takie mistrzostwo jak na filmiku to z przyjemnością powiem "reszty nie trzeba". Byłoby pięknie.


Na pewno jest czyściej , niż u niejednego kebaba w Polsce...
