PiesKracy napisał/a:
Japierole, znowu jakieś urojenia prawakoidalne na głównej. Wk🤬ia mnie ten sadistic już z ta polityka j🤬ą. Człowiek chce wejść, odpocząć psychicznie i nie patrzeć na takie gówno. Chyba już nie będzie wspierania z mojej strony tego serwisu - już jeden wykop jest.
Nie chcesz patrzeć na gówno, nie patrz rano w lustro lewaku
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Ktoś się wczoraj obudził. Gratuluję, otrzep mech z ubrania.
Wyć prawactwo, wyć świnie!
PiesKracy napisał/a:
Japierole, znowu jakieś urojenia prawakoidalne na głównej. Wk🤬ia mnie ten sadistic już z ta polityka j🤬ą. Człowiek chce wejść, odpocząć psychicznie i nie patrzeć na takie gówno. Chyba już nie będzie wspierania z mojej strony tego serwisu - już jeden wykop jest.
To jest bardzo słuszna uwaga. Pomijając już że te agitacje dotyczą regularnie określonego światopoglądu.
@Centurion być może warto rozważyć żeby ten przycisk "Zgłoś":
był dostępny także z poziomu przeglądania Głównej/Poczekalni. Obecnie pojawia się tylko gdy otworzymy treść w nowej karcie co przecież jest nieintuicyjne, a takie rzeczy powinny z automatu wylatywać za agitację światopoglądową...
Albo lepiej, może warto rozważyć wymóg stosowania tagu, np. #polityka do takich treści i jakiegoś filtra na stronie (coś jak czarna lista tagów) który nie wyświetlał by takich agitacji ludziom którzy nie chcą się tym interesować? A za brak tagu nadanego przez autora, jakaś ustawowa przerwa w logowaniu
Love_is_Love napisał/a:
Nie wiem czy zauważyliście ale WOKE to już umarło
Niestety nie. PO dalej funkcjonuje tak jak trzaskowski czy inną lewica.
pazuzu napisał/a:
Co to w ogóle za jakas głupia grafika? Co ma postęp do drag queens? I co ma faszyzm do rodziny?
No w kręgach lewicowych to sa synonimy.
Większych zboczeńców jak faszyści to nie było - tu akurat prekursorzy wszelkich zboczeń.
Od ich tajnych stowarzyszeń gdzie głównym zajęciem było wkładanie wacka w dupę kolegi po współczesnych kiboli którzy robią sobie loda przed i po meczu.
Słabe i mocno zużyte.
[ Dodano: 2025-05-12, 09:50 ]
Kapralzmechol napisał/a:
30 lat temu moje poglądy były normalne
20 lat temu moje poglądy uważane są za konserwatywne
10 lat temu za skrajnie konserwatywne
Dzisiaj jestem uważany za faszystę! Moje poglądy są stałe i niezmiennie , ale wszelkiej maści idioci zmieniają wartości. Tak mawiał klasyk. Kumasz bazę?
To tylko twoje chore urojenia. Dałeś sobie wyprać mózg jakimś podejrzanym alt-mediom i stałeś się prawicową owcą. Lewacy mają z takich polew.
kolejny pieknie zaprogramowany przez system prawak...
chodza pozniej takie zakute lby, wystraszone, zleknione, a bo to imigranci, a to lgbt. pis straszy (jednoczesnie wydajac w 1 rok (!!!) ponad 200 tys wiz pracowniczych, wiecej niz PO przez 2 kadencje xD), konfederacja straszy, co to bedzie, strach sie bac. niewazne, ze to nigdy nie bylo dla nich problemem. murzyna, katem oka, widza raz na tydzien, bo w duzych miastach gdzies jakis czasem myknie, gejow trzymajacych sie za rece na zywo nie widzieli nigdy, ale to w ogole niewazne jak wyglada prawdziwe zycie, oni NIENAWIDZA LEWAKOW, bo tak ich zaprogramowali.
jednoczesnie, chodzi taki i sie wk🤬ia, ze codziennie rano wstaje do roboty, tyra dzien w dzien i gowno z tego ma. a i tak polowe jeszcze musi oddac po to zeby szef, milioner, wlasciciel korporacji, oddawac nie musial. tu se odliczy, tam se przepisze a tu zainwestuje. a pozniej i tak mu malo, wiec sobie kupi 100 mieszkan na wynajem, zebys ty, szaraczku, czasem nie kupil swojego wlasnego po rzeczywistej cenie, on z tego tez musi miec % dla siebie. maly polaczek oczywiscie slusznie sie wk🤬ia, bo to faktyczny problem ktory go dotyka kazdego dnia. milionera stac na wszystko a mimo to nie placi, a on ciezko tyra a oddawac musi, zeby milioner nie musial. ale mimo tego wk🤬ienia problemu nie dostrzega, bo mu wlasnie ten milioner, rekoma politykow na ktorych ten sam polaczek glosuje nakleil klapki na oczy.
podsumowujac, sadole, do c🤬ja. ile wy macie lat, ze wam jedni i drudzy mydla oczy, a wy pozniej w internecie w ich imie toczycie wojenki lewak kontra prawak...? walczycie o to jak za wlasne matki. bo serio, na przykladzie tego tutaj OPa, Drivera19cm to k🤬a, ile w polsce, blisko 40 milionowym kraju, jest takich drag queen, tj. facetow co sie przebieraja za baby i chodza tak po ulicach? no ilu ich moze byc? piedzieciesiu, stu? ja na oczy nie widzialem zadnego a mieszkam w duzym miescie, w TV w jakiejs sniadaniowce widzialem jednego czy dwoch, chociaz moze to byl ten sam. to jest ten problem, ktory spedza wam sen z powiek i utrudnia zycie?
co z politykami, milionerami, kitrajacymi palace, wille i apartamenty, placacymi nizsze podatki niz wy? niewazne czy to kolekcjoner mieszkan kropiwnicki z PO, oligarcha obajtek z PiSu, czy 'doktur' mentzen, milioner z konfy, ktory chce prostych i niskich podatkow ale dla siebie, nie dla ciebie, zeby sobie latwiej wyprowadzac kasiore ze spolek? nie boli was to, ze oni na waszych garbach dorabiaja sie milionow, a boli was zdjecie chlopa przebranego za babe w internecie (bo na zywo pewnie nawet nigdy tego nie widzieliscie)?
Damz
2025-05-12, 10:09
@Driver19cm - samozwańczy faszysta, specjalista od kwejkowego kontentu, z obwodem bicepsa w nazwie.
Pedalstwo, pedofilia czy tranzystoryzm, że o zoofili z blm nie wspomnę, to domena was, lewiszczy. Jak rozumem dla was te zboczenia nie są problemem? Za to problemem jest dla was tradycyjna polska rodzina i polskie tradycje i chrześcijaństwo.
A później będzie: oj gewałt, ż🤬dków biją!
No cóż. 1/3 polski uległa propagandzie tefauenu i poszła zagłosować na bandę rudego. Ale i to nie jest najgorsze. Najgorsze jest to, że ten rudy zieb ze swoją bandą, który twierdził że Polska jest w tragicznym stanie, zamiast wziąć się za "niby" jej naprawę, to urządzają sobie w sejmie kabaret z prowadzącym Hołownią i tańce z grubymi babami. Natomiast nikt z rządzący nie wysuwa propozycji w celu "poprawy" czy też "naprawy" naszej kochanej Rzeczpospolitej. Wróciliśmy do czasów PO, kiedy to tylko siedzieli i brali lewą kasę za przekręty. Z tego tylko Putin się cieszy.
O dzięki wam 1/3 głupich Polaczków.
Za naszą granicą wojna, ruskie wychowane po lasach ostrzą sobie zęby. Chinole stawią huty, elektrociepłownie, spamują czołgi, okręty i samoloty, a my ku,r,wa tańce lewaków i pisanie kredą po chodniku. Ch,uj, Rzym upada, zachodu jeszcze za naszego życia może nie być.
Oni sobie tańczą żeby zrobić PR, że są fajni i zajebiści. Czy taniec realnie pomaga z przemocą wobec kobiet? No chyba nie.
To jest poziom guseł i tańca deszczu. Na ciebie sr,ają rzadkim góvvnem.
Dzisiejsza liberalna lewica to sługi wielkiego kapitału jak korporacje.
Sex work i poniżanie się kobiet na samym dole drabiny ekonomicznej? Są za.
Dyskryminacja mężczyzn? Są za.
Trans i płeć urojona? Są za.
Wpuszczanie taniej siły roboczej do kraju i zaniżanie tym stawek dla robotników? Są za jak najbardziej.
LGBTQ? Ano tym się głównie zajmują, choooj ich obchodzą ludzie pracy z najniższego szczebla a temat tęczy zgrabnie wykorzystują żeby odwracać uwagę od ważnych spraw.
Było takie powiedzenie, że jak komuniści dywagowali jak tu stworzyć lepszego człowieka, który będzie pozbawiony ram społecznych i chciwości to socjaliści w tym samym czasie tworzyli projekty jak tu podprowadzić komunikację miejską, kanalizację, prąd pod domy klasy roboczej.
@żmij
To po co się odzywasz?
kiwiptaszek napisał/a:
@żmij
To po co się odzywasz?
Odezwałem się dopiero teraz.
Po kolejnym dowodzie na Twoje zawyżone, dwucyfrowe IQ.
Z przecinkiem pośrodku.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
Zawsze to 100% więcej IQ niż u ciebie. Wracaj do czyszczenia toitoi, nie op🤬laj się w pracy i nie zaczepiaj mądrzejszych, nic tu już nie udowodnisz