Nie wiem czy zauważyliście ale WOKE to już umarło
Niestety nie. PO dalej funkcjonuje tak jak trzaskowski czy inną lewica.
Co to w ogóle za jakas głupia grafika? Co ma postęp do drag queens? I co ma faszyzm do rodziny?
No w kręgach lewicowych to sa synonimy.
Od ich tajnych stowarzyszeń gdzie głównym zajęciem było wkładanie wacka w dupę kolegi po współczesnych kiboli którzy robią sobie loda przed i po meczu.
[ Dodano: 2025-05-12, 09:50 ]
30 lat temu moje poglądy były normalne
20 lat temu moje poglądy uważane są za konserwatywne
10 lat temu za skrajnie konserwatywne
Dzisiaj jestem uważany za faszystę! Moje poglądy są stałe i niezmiennie , ale wszelkiej maści idioci zmieniają wartości. Tak mawiał klasyk. Kumasz bazę?
To tylko twoje chore urojenia. Dałeś sobie wyprać mózg jakimś podejrzanym alt-mediom i stałeś się prawicową owcą. Lewacy mają z takich polew.
A co ma PO do woke? Na szczęście ta zaraza jest u nas prawie nieznana, tylko Razem ma takie wybryki. Za to faszystów u nas mnogo: Hołota i wszystko na prawo od niego.Niestety nie. PO dalej funkcjonuje tak jak trzaskowski czy inną lewica.
Wyjedź (także wirtualnie) do USA czy niektórych części Niemiec i zobaczysz to co woke; oszołomstwo się tam szerzy takie że można by ich zgarniać z łapanki prosto do psychiatryka.
A co ma PO do woke? Na szczęście ta zaraza jest u nas prawie nieznana, tylko Razem ma takie wybryki. Za to faszystów u nas mnogo: Hołota i wszystko na prawo od niego.
Wyjedź (także wirtualnie) do USA czy niektórych części Niemiec i zobaczysz to co woke; oszołomstwo się tam szerzy takie że można by ich zgarniać z łapanki prosto do psychiatryka.
Właśnie dokładnie takim samym oszołomstwem jest PO a szczególnie trzaskowski.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie