📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:45

Love_is_Love napisał/a:
Nie wiem czy zauważyliście ale WOKE to już umarło
Niestety nie. PO dalej funkcjonuje tak jak trzaskowski czy inną lewica.
pazuzu napisał/a:
Co to w ogóle za jakas głupia grafika? Co ma postęp do drag queens? I co ma faszyzm do rodziny?
No w kręgach lewicowych to sa synonimy.
Większych zboczeńców jak faszyści to nie było - tu akurat prekursorzy wszelkich zboczeń.
Od ich tajnych stowarzyszeń gdzie głównym zajęciem było wkładanie wacka w dupę kolegi po współczesnych kiboli którzy robią sobie loda przed i po meczu.
Od ich tajnych stowarzyszeń gdzie głównym zajęciem było wkładanie wacka w dupę kolegi po współczesnych kiboli którzy robią sobie loda przed i po meczu.
Słabe i mocno zużyte.
[ Dodano: 2025-05-12, 09:50 ]
To tylko twoje chore urojenia. Dałeś sobie wyprać mózg jakimś podejrzanym alt-mediom i stałeś się prawicową owcą. Lewacy mają z takich polew.
[ Dodano: 2025-05-12, 09:50 ]
Kapralzmechol napisał/a:
30 lat temu moje poglądy były normalne
20 lat temu moje poglądy uważane są za konserwatywne
10 lat temu za skrajnie konserwatywne
Dzisiaj jestem uważany za faszystę! Moje poglądy są stałe i niezmiennie , ale wszelkiej maści idioci zmieniają wartości. Tak mawiał klasyk. Kumasz bazę?
To tylko twoje chore urojenia. Dałeś sobie wyprać mózg jakimś podejrzanym alt-mediom i stałeś się prawicową owcą. Lewacy mają z takich polew.
@Driver19cm - samozwańczy faszysta, specjalista od kwejkowego kontentu, z obwodem bicepsa w nazwie.
kiwiptaszek napisał/a:
@żmij
To po co się odzywasz?

Odezwałem się dopiero teraz.
Po kolejnym dowodzie na Twoje zawyżone, dwucyfrowe IQ.
Z przecinkiem pośrodku.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie