Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Faszystowskie Podlasie ;)
Konto usunięte • 2013-05-12, 10:43
Co prawda żywcem zerżnięte z neta ale warto pochwalić chłopaków oby tak dalej!
Kwiecień 2011 - nad ranem w centrum Białegostoku doszło do wielkiej bójki, w użyciu były maczety. Grupa skinów zaatakowała obcokrajowców, na pomoc ruszył im ochroniarz z jednego z klubów. Ormianin Oxen S. oraz jego koledzy zaatakowani zdobyli przewagę nad skinami, część napastników została dotkliwie pobita.

Sierpień 2011 -próba nocnego podpalenia muzułmańskiego domu modlitwy przy ul. Hetmańskiej w Białymstoku. Sprawcy wyważyli drzwi do budynku, niszczyli jego wyposażenie i meble, w łazience wylali łatwopalną ciecz, następnie ją podpalili. Ogień został szybko zauważony i ugaszony.

Sierpień 2011 -podłożenie ognia pod drzwi mieszkania polsko-pakistańskiego małżeństwa, od spalenia uratował je wysoki próg. Pakistańczyk był wcześniej wielokrotnie zaczepiany i obrażany.

Sierpień 2011 -zamalowano białą i czerwoną farbą litewskie nazwy miejscowości w gminie Puńsk , na synagodze w Orli pojawiały się napisy "Ż🤬dzi do gazu" oraz "Cała Polska dla Polaków";antysemickie napisy pojawiły się też na budynku poczty i w pobliżu synagogi w Krynkach.

Wrzesień 2011 - w Jedwabnem na pomniku upamiętniający Ż🤬dów spalonych w stodole przez polskich sąsiadów w 1941 r. pojawiły się napisy "Nie przepraszam za Jedwabne!", "Byli łatwopalni" oraz swastyki; pomnik został oblany zieloną farbą.

Wrzesień 2011 -narodowcy zakłócali Marsz Jedności zorganizowany po zniszczeniu pomnika w Jedwabnem, szli obok manifestujących i krzyczeli "Nie przepraszam za Jedwabne", "Polska cała tylko biała", "Nasza święta rzecz: Ż🤬dzi z Polski precz".

Wrzesień 2011 -zniszczono gwiazdę Dawida z bukszpanu upamiętniającą cmentarz w Białymstoku, w środku gwiazdy ułożono swastykę.

Marzec 2012 -grupa młodych mężczyzn zaatakowała nożami Ormianina Oxena S., do napadu doszło wieczorem na ul. Nowy Świat w Białymstoku.

Listopad 2012 -podpalenie drzwi mieszkania czeczeńskiej rodziny na os. Zielone Wzgórze w Białymstoku, w domu przebywał mężczyzna i piątka małych dzieci. W porę wyczuli dym, udało im się ugasić pożar. Rodzina opuściła później Polskę.

Kwiecień 2013 -podpalenie drzwi mieszkania innej czeczeńskiej rodziny, również mieszkającej na os. Zielone Wzgórze. Życie mogło stracić pięcioro dorosłych i dwójka małych dzieci, w porę zauważyli pożar.

Maj 2013 -ogień podłożony pod dom polskiej rodziny przy ul. Armii Krajowej. Córka właściciela mieszkania wyszła za mąż za Hindusa, miesiąc temu małżonkowie przyjechali do Białegostoku w odwiedziny. Hindus był wcześniej zaczepiany i obrażany na ulicach i osiedlu.
wyborcza.pl/1,75478,13889615,Faszystowskie_Podlasie__Az_11_incydentow_...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-12, 14:19 1
Dodam od siebie, ze lider Hajnowskiej grupy faszystów zbierających się przy instytucji klubie kibica Jagiellonii (klub zamknięty), teraz siedzą na siłce w centrum, to ten lider prowadził taki jeden klub dyskotekę czy coś, jest powiązany w podpalenie konkurencyjnego klubu na starej ulicy Buczka teraz Wierobieja, to właśnie "Lesiu" zginał w wypadku samochodowym wracając z wesela.

A wiec sprawiedliwość naturalna istnieje
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-12, 14:24 10
Ormianie byli pierwszym państwem w historii świata, które przyjęło chrzest. Kilku moich znajomych jest tego pochodzenia, i fakt są twardzi jak ja pin.dole, ale na pewno nie zachowują się jak dzikusy. Wręcz przeciwnie mają bardzo rygorystyczny kodeks honorowy. Także nazywanie ich brudasami i muzułmanami jest po prostu głupie.
Zgłoś
zeski 2013-05-12, 14:33 3
Naziści i faszyści wyp🤬alać ! Nie ma to jak napaść kogoś w kilku i pobić do nieprzytomności. Takie c🤬le reprezentują za granicą i jak to ktoś wyżej napisał obcokrajowcy mają o nas takie zdanie jakie mają. Polacy powinni się zebrać do kupy i wygonić z Polski faszystów, nazistów komunistów i cyganów.
Zgłoś
cerastes 2013-05-12, 14:35 6
Dokładnie tak jak napisał NSZowiec..

Mord w Jedwabnem to zasługa Niemców, przyjechali spacyfikowali wioskę a teraz całą winę spycha się na Polaków..

Kilka lat temu były przeprowadzane pierwsze ekshumacje i okazało się że czaszki zostały przestrzelone.. W USA ż🤬dzi podnieśli raban że jak to tak naruszać i przekopywać ich święte cmentarzysko. Śmiech na sali !
Liczba ż🤬dów zabitych w Jedwabnem też jest sporo zawyżona, ale na to już są odpowiednie dokumenty.

A tak na marginesie. Według Polskiego Prawa jeżeli odkrywa się wojenny grób masowy to trzeba wykonać pełną ekshumację, policzyć zamordowanych i określić rodzaj zadanej śmierci !

i jeszcze trochę prawdy z ust kogoś kto przeżył obóz koncentracyjny !!

podpis użytkownika

¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! Yeehaw

Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-12, 14:36
@up zapomniałeś o ż🤬dowskich gównach.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-12, 14:45 2
Ludzie nadal nie sa wstanie zrozumiec ze problemem w PL nie sa muzulmanie czy zydzi ale c🤬jowe prawo, a dokladniej podatki i wszedobylscy urzednicy ktorzy zaklocaja tylko rownowage ekonomiczna. Stad bieda, ktora tworzy nienawisc do obcych.
Co do historii i terazniejszosci to dziwie sie ze jeszcze niedoszlo do masowego bojkotu demokracji i mediow, bo to co sie teraz dzieje to jawne szczanie na konstytucje... No ale kto ma czas o tym pomyslec skoro wazniejsza jest mala madzia, nowy serial w tvp czy wpadka jakiegos miernego polityka...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-12, 14:47
@ XtravaganZa
J🤬 ż🤬dów.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-12, 14:47
Mam jedno pytanie do kogoś kto się zna bądź nalezy do takich grup, mianowicie dlaczego używany jest znak swastyki ? K🤬a bicie brudasów ok, ale dlaczego te swastyki?
Zgłoś
cappy_dk 2013-05-12, 14:49
@XtravaganZa a tych ludzi znasz ze mowisz ze ich nie zal? Akurat do Oxena pretensji miec nie mozna. Jest bardzo w porzadku, podobnie jak jego bracia. Nie bujaja sie po ulicach, nie zaczepiaja ludzi, maja swoje zajecia, pracuja, zarabiaja i placa podatki wiec o czym te p🤬lenie? Wk🤬ia mnie wrzucanie wszystkich do jednego wora, jak Ormianin to na pewno c🤬ty brudas i zlodziej. Mysle ze zmienilbys zdanie gdyby stanal z Oxenem albo Karenem oko w oko. Ale taka juz polska mentalnosc. c🤬j ci w oko
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-12, 14:58 5
Ormianie NIE są c🤬tymi. Zasadniczo od c🤬tych doznali to z czego ż🤬dzi uczynili podstawe swojej egzystencji po II WŚ. Turcy w latach 1915-1917 wymordowali ich 1,5 mln. C🤬j w dupe matołom i j🤬 c🤬ctwo
Zgłoś
XtravaganZa 2013-05-12, 15:12
Wiem, wiem - słuchajcie, zapędziłem się w pisaniu. Nie śpię od 33 godzin i jak zobaczyłem te głupstwa, wziąłem się jak byk do toreadora. Akurat wiem, że Ormianie są tradycyjnie chrześcijanami, że język aramejski, którym ponoć posługiwał się Jezus jest u nich używany, że Turcy ich mordowali. Słuchałem wywiadów Aznavoura i się dowiedziałem paru rzeczy. Poza tym, przyjaciółka mojej Mamy jest Ormianką i hajtnęła się z Chaledyjczykiem (jak po polsku to się mówi?) z Turcji. Są bardzo bogobojni i mają wartości. Niestety, będąc rozgarniętym wpisałem jak leci, a po godzinie postu nie da się edytować. Też mi wstyd jest..
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-12, 15:14
@XtravaganZa ale waćpan p🤬lisz myślisz że te ż🤬dowskie pomioty uważały się za polaków... NIE bo przecież oni należa do narodu wybranego!
Zgłoś
XtravaganZa 2013-05-12, 15:27 2
A słyszałeś chłopie pańszczyźniany o asymilowanych Ż🤬dach?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-12, 15:46
e pedałki z sadisticka jak tu się cytuje te wasze gówniane komętarze bo nie ogarniam (jom jest z gimbazujm) kto pomoże to postawiem wam te śmieszne wirtualne piwo buahahahaha
Zgłoś
Robcio1207 2013-05-12, 15:55 4
XtravaganZa napisał/a:

I z czego się tutaj k🤬a cieszyć? Chociaż Czeczeńców, Ormiana i Pakistańca nie żal, bo to są te c🤬te muslimy.

Gdzie k🤬a Ormianie są c🤬tymi muslimami? Co Ty p🤬lisz?
Co do innych wymienionych przez Ciebie nacji się nie wypowiem, bo po prostu nie wiem.
Mam poglądy podobne do większości tutaj ale akurat o Ormianach często mogę się wyrazić lepiej niż o Polakach niestety.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie