👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ZabójczaMama napisał/a:
Wszyscy wyglądają tak samo.
tak sie tłumaczysz (bedziesz tłumaczyła) mężowi?

Może i wstrzykują sobie marihuanen, ale przynajmniej mają niezły ubaw.
Nie to co trzeźwe smutasy, obrońcy wartości moralnych z sadola.

Cytat:
Może i wstrzykują sobie marihuanen, ale przynajmniej mają niezły ubaw.
A ja będę miał niezły ubaw z ich zdjęć w kostnicy...
Mikel, Fredie i Syn Hitlera po prostu doborowa ekipa na imprezę.
bandi napisał/a:
wstrzykiwal sobie marihuane
ten tekst już nie jest śmieszny..
Co do filmu, na tego typu imprezy najlepiej zaj🤬 śledzia i dopić kilkoma browarami, żeby lepiej działało.

Aż kolesiowi zazdroszczę. Już dobre 5-6 latek nie miałem takiego stanu

Suddenly Psychotic napisał/a:
Nieźle go pokopało
![]()
Kogo dokładnie? Tam każdy wygląda jakby go stado kanadyjskich celników pieściło paralizatorem po jajach:D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie