akcja od 3.25
podpis użytkownika
Brak dowodu nie jest dowodem na to że dowodów nie ma
a kto to k🤬a jest ten Fedrericao k🤬a mać i faktycznie zap🤬la 3 minuty do startu k🤬a

dobry wariat wiadomo gdzie tak zap🤬la ? dobre drogi tam maja

margines błędu jak przy dobieraniu sie do atrakcyjnej, śpiącej koleżanki, satysfakcja chyba tez porównywalna

Jeden błąd i nie żyjesz. Machają mu żółtymi flagami, a ten nawet nie zwania - debil.
giebeka napisał/a:
Jeden błąd i nie żyjesz. Machają mu żółtymi flagami, a ten nawet nie zwania - debil.
To się nazywa DOŚWIADCZENIE, nie oceniaj wszystkich jedną miarą, gdyby był debilem to by nie wsiadał do bolida i przede wszystkim, NIKT by mu nie dał rozp🤬olić sprzętu wartego kilka milionów (tak k🤬a i nie sprzeczać się)
podpis użytkownika
live free or suck hard
Dimenzo napisał/a:
To się nazywa DOŚWIADCZENIE, nie oceniaj wszystkich jedną miarą, gdyby był debilem to by nie wsiadał do bolida i przede wszystkim, NIKT by mu nie dał rozp🤬olić sprzętu wartego kilka milionów (tak k🤬a i nie sprzeczać się)
Widzisz żółtą flagę to zwalniasz, ze względu na bezpieczeństwo swoje i przede wszystkim innych! On nawet nie ściągnął nogi z gazu.
Co nieco wiem o sporcie motorowym, więc jak chcesz podyskutować to bardzo chętnie.

Ale świetna jazda, więcej tego! Takie wyścigi mógłbym oglądać rano na polsacie, a nie tych świetnych kierowców co krążą po świetnych, bezpiecznych torach przez circa półtora godziny
@giebeka, zauważył i ocenił rodzaj i stopień uszkodzeń, sytuację na drodze i widział, jak może sobie z tym poradzić (a nie było tam raczej przeszkód, które ograniczałyby jego pole widzenia). Zwolnić i zachować ostrożność, toć przecież nie zap🤬lał, to nie BMW E36
Zaś zupełnie serio, zwolnić nie znaczy pchać auto, co to znaczy dla ciebie zwolnić jeżeli jedziesz na torze 280km/h? 10? 100? 180? No właśnie. Skoro jesteś znawcą i śledzisz sporty nie trzeba tłumaczyć chyba, że ułamki sekund liczą się przy wynikach?

podpis użytkownika
live free or suck hard
kłócić się możecie ale ja wysyłam szacunek dla tego człowieka. Jak widzę jak on zap🤬la to sam w niektórych momentach chciałem odruchowo prawą nogą hamulec cisnąć.
Ja nigdy w życiu bym tak nie odważył się i przyznaje się do tego. Moje śmiganie na bike to gówno w porównaniu z tym kunsztem.
Ja nigdy w życiu bym tak nie odważył się i przyznaje się do tego. Moje śmiganie na bike to gówno w porównaniu z tym kunsztem.
podpis użytkownika
Każdy kiedyś musi się zardzewieć lub zużyć. Ja wolę się zużyć