Główna Poczekalnia (16) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nojapierdole 2012-06-21, 23:40 2
niektorzy to chyba zyja tylko po to, zeby cos na sadola wrzucic...
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-21, 23:41
dzięki za filmik, miła niespodzianka, już zapomniałem o \fedorze
Zgłoś
mefe 2012-06-21, 23:42
egzekutor...
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-21, 23:49
Fakt jeden z lepszych z zawodników. Ale trzeba też przyznać że nie walczył z najlepszymi zawodnikami z UFC. niestety
Zgłoś
bulman90 2012-06-21, 23:51
Najmanowi by nie klepnął
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-22, 0:36
Nie chce być tu hejterem ale będę. Jebią mnie te kretyńskie walki. Nie oglądałem żadnej walki z Najmanem czy z inną cipą. Autentycznie lata mi to luźnym kalafiorem. Nie rozumiem też ludzi, którzy masowo się podniecają tymi walkami. Nie widzę tu na prawdę nic ciekawego. Jeśli ktoś chce zobaczyć lanie się po mordach to wystarczy, że pójdzie w odpowiednie (lubi nieodpowiednie) miejsce i sam zobaczy lub poczuje.

Pewnie zaraz się wysypią ludzie, którzy będą pisać teksty pt. "to chodź! najebie ci!". Problem w tym, że na serio nie widzę nic w tym wszystkim ciekawego. Chcecie- oglądajcie. Ja tylko swoją niecną opinie w tym temacie wyraziłem.
Zgłoś
Domb3k 2012-06-22, 0:50 4
@up a kto na poważnie ogląda walki jakiegoś Najmana czy innych "cipek" ?

A walki są na prawdę świetne chodzi mi oczywiście o takie gale jak UFC czy w.w M1 mówią same za siebie, praktycznie każda walka kończy się efektownym K.O czy jakąś ciekawą dźwignią... a do tego wymieszane sztuki walki , które zresztą są na wysokim poziomie, tam byle kogo do klatki nie wpuszczają...

i gdzie miałbym niby łazić po jakichś dziurach gdzie leją się same łajzy, albo napinacze po meczach derbowych różnych drużyn na różnych szczeblach sportowych... mam gdzieś takich nieudaczników
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-22, 1:02 19
Zgłoś
haqer 2012-06-22, 1:04 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-22, 1:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-22, 1:23
Fedor się nie jebie. Jak zawsze.
Zgłoś
regal 2012-06-22, 2:17
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-22, 4:40
Fiedja właśnie ogłosił zakończenie kariery :\
Zgłoś
Sevelis 2012-06-22, 8:35
Zgłoś
MichasQ 2012-06-22, 9:12
@mikEWrona
Bo zakończył karierę, dla rodziny
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem