Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-01-02, 2:50
popiołu.... nie popiołów

2:20 czego oni nosza maski ? znowu jaka zaraza ?
Zgłoś
brixu 2012-01-02, 9:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jinrey 2012-01-02, 11:49 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-02, 12:28
Gdyby w walkach MMA liczyły się głównie warunki czyt. Siła, Bob Sapp od dawna byłby niepokonany. Fedor to lata ciężkich walk i treningów, na ringu działa już instynktownie, na zasadzie odruchów. Pudzian nie miałby z nim najmniejszych szans moim zdaniem. Jednak charakter i doświadczenie są ważniejsze niż siła.
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-01-02, 12:33
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-02, 12:38
A właśnie, jeszcze o brzuszku. Fedor zawsze był typem miśka a nie kulturysty.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-02, 12:49 1
dajcie mu tego czeczeńskiego "mistrza" - Kalidowa, który boi się powalczyć z prawdziwymi zawodnikami poza śmiesznym KSW hehehe
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-02, 13:23
ktoslos napisał/a:

@up Panie znawco, Prosze spojrzec na walke Fedora z Sylvia i Pudziana z Sylvia a zobaczysz co to postura a co doswiadczenie

Gdy Pudzianowski walczył z Sylvią, to dopiero zaczynał swoją przygodę z MMA, a Fedor nie jest już tak dobry jak kiedyś.

Sledziu napisał/a:

Gdyby w walkach MMA liczyły się głównie warunki czyt. Siła, Bob Sapp od dawna byłby niepokonany. Fedor to lata ciężkich walk i treningów, na ringu działa już instynktownie, na zasadzie odruchów. Pudzian nie miałby z nim najmniejszych szans moim zdaniem. Jednak charakter i doświadczenie są ważniejsze niż siła.

Bob Sapp jest bardzo wolny, a Pudzianowski jest szybki niczym błyskawica, więc nie porównuj ich obu. Ok?
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-02, 13:30 2
Tak, Pudzian to istny piorun, struś pędziwiatr walk MMA
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-02, 13:36
Sledziu napisał/a:

Tak, Pudzian to istny piorun, struś pędziwiatr walk MMA

Skoro nie dostrzegasz jego przewagi szybkości nad Sappem, to gratuluję znajomości tematu.
Ja w Pudziana wierzę i moim zdaniem ma on szansę zostać mistrzem świata w MMA.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-02, 13:56
No to mnie rozbawiłeś Ja Pudziana bardzo lubię, szanuje za ciężką prace. Ale mistrzem nie będzie niestety. Bob Sapp może jest takim śmiesznym dodatkiem, ale kilka razy pokazał, że potrafi pokonać kogoś mocnego (Ernesto Hoost). Pudzian nie może pokonać Thompsona, który wybitnym zawodnikiem nie jest. Niech Mariusz trenuje, może coś z tego będzie, lecz podchodzę do tego sceptycznie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-02, 13:56
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-02, 14:02
Sledziu napisał/a:

No to mnie rozbawiłeś Ja Pudziana bardzo lubię, szanuje za ciężką prace. Ale mistrzem nie będzie niestety. Bob Sapp może jest takim śmiesznym dodatkiem, ale kilka razy pokazał, że potrafi pokonać kogoś mocnego (Ernesto Hoost). Pudzian nie może pokonać Thompsona, który wybitnym zawodnikiem nie jest. Niech Mariusz trenuje, może coś z tego będzie, lecz podchodzę do tego sceptycznie.

Pożyjemy zobaczymy. Mam nadzieję, że mu się uda wygrać mistrza świata.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-02, 15:15
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-02, 15:22
A ty przygłupie znasz znaczenie słowa trolling? Chciałeś zabłysnąć a nie wyszło. Się nie wpieprzaj w dyskusje jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem