👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ru.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D1%8F%D0%BD%D0%B5...
Tu jest poprawnie, zapis fonetyczny to Fiodor Władimirowicz Jemieljanienko. A wy posługujecie się zangielszczonym imieniem i nazwiskiem i macie się za ekspertów i poliglotów.
Tu jest poprawnie, zapis fonetyczny to Fiodor Władimirowicz Jemieljanienko. A wy posługujecie się zangielszczonym imieniem i nazwiskiem i macie się za ekspertów i poliglotów.
Ambactus Caelestis napisał/a:
sory chodziło mi o Pride,a napisałem UFC bo oglądałem walkę Pata Barrego z UFC 115 z Cro copem. mój bład pride a ufc czy stikeforce to różnica i to wielka. każdy może się pomylić, ja to zrobilem za co przepraszam@maxs90
Fedor nigdy nie walczył w UFC. Znawco Pudziana.

@up teraz niby wiesz z jakiej federacji, a pewnie po pojeździe od Ambactus Caelestis się osrałeś, ruszyłeś dupę i poszperałeś w necie. zanim się coś napisze, trzeba być tego pewnym. alleluja!
karollapucha nie wiem jak Ty ,ale ,żeby kliknąć na klawiaturze to ruszam palcami nie dupą, to po pierwsze
po drugie jakbyś śledził posty związane z mma to widziałbyś ,że interesuje się troszkę mma po moich wpisach i troszkę orientuje się kto to Lessnar , GSP, Cro Cop, Patric Barry, Jose Aldo ,itd ,a po trzecie to każdy się może pomylić
mój błąd wyniknął z tego ,że oglądałem walkę z ufc no i o tej federacji wspomniałem,a większość moich ulubionych wojowników jest z tej federacji (ufc) ,a ze strikeforce to kojarzy mi się głównie Giną Carano
Fedor zasłużył na swój tytuł w latach formy i jest przykładem na to jak szybko "fani" się odwracają od mistrzów gdy przegrają parę walk będąc na szczycie

Up własnie... i z takim czymś modowie nic nie robią ...
niech któryś będzie taki dobry i wstawi z napisami ^^ bo wszystkiego nie umie ogarnąć.
niech któryś będzie taki dobry i wstawi z napisami ^^ bo wszystkiego nie umie ogarnąć.
mjolnir napisał/a:
ja jeszcze lubię Cro-Cop-a
ja nie, jak jest z Dorotą Wellman to ok, ale jak sam prowadzi "milion w minutę" to lipa straszna

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie