Jeden z lepszych coverów "Feel Good Inc." jakie internet ma do zaoferowania. Warto zobaczyć choćby z powodu niebrzydkiej wykonawczyni
W razie pytań "jaki sprzęt użyła" piszcie na PW.
Konto usunięte
2012-07-07, 2:14
Ona jest niebrzydka O.o? To już każda brzydula wystarczy że się uczesze i wymaluje i jest "niebrzydka"? Deprecjonujesz słowo "ładna", chłopie..
To jest dobre Feel Good Inc. od Gorillaz. Ta baba to gówno.
podpis użytkownika
Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Konto usunięte
2012-07-07, 2:50
Większości "bestia - lęć" pomaga dobry producent i mega mastering - tutaj jest amatorka kryjąca się za toną fajnego sprzętu... wykorzystanego w 10% (no, dobra przesadzam z tymi 10% ale chcę być miły dla tego pana w rudej peruce kryjącego dziury na cycki za gitarą z powodu braku funduszy na super silikonowe odlewy cycuszków dostępne w niektórych prywatnych przychodniach) jedynie, niestety.
Konto usunięte
2012-07-07, 3:47
Mówicie, że c🤬jowe i słabe... ale uwierzcie, że to co robi ta dziewczyna kosztuje ją mnóstwo pracy i zaangażowania. Szacunek jej się należy chociażby za podzielność uwagi. To niesamowicie ciężka sprawa nagrać tyle ścieżek, bez pomyłki, za "jednym strzałem". W dodatku prawdopodobnie bez metronomu, bo słuchawek na uszach nie ma. Robi to, co robi - nie każdemu się musi podobać, ale założę się, że jest szerokie grono, które się tym jara. Najlepiej od razu każdego zgnoić i podciąć skrzydła w przedbiegach. To chyba jakaś nasza cecha narodowa. Fajnie by było się jej wyzbyć.
Konto usunięte
2012-07-07, 4:31
feel good inc- riot 87 remix
Konto usunięte
2012-07-07, 7:32
@up potworne gówno!
Konto usunięte
2012-07-07, 7:40
DUST DEVIL napisał/a:
Warto zobaczyć choćby z powodu niebrzydkiej wykonawczyni
Jaki ona ma kolor włosów według Ciebie?
A mnie się nie podoba i c🤬j !
Fajny pomysł. Szkoda, że ma głos do dupy...
Konto usunięte
2012-07-07, 8:44
nie wiedziałem czego to cover zanim nie usłyszałem oryginału...
ZabójczaMama napisał/a:
Jeśli to jest jeden z lepszych coverów, to ta piosenka chyba nie ma dobrych coverów. Przecież to co ona zrobiła to jakieś nieskładne, pedalskie gówno, a gitara to ma chyba przysłonić brak cycków.
No i wykonawczyni jest ruda, więc...
I tak r🤬ałbym ^^
Konto usunięte
2012-07-07, 12:07
cover ujdzie, ale zabiła cały klimat Gorillaz, nie słychać geniuszu Albrama. Czego się chłop nie tknie wychodzi wspaniałe, do tego potrafi tworzyć w 3 formacjach, a od czasu do czasu i solo, i każde jest inne, a jednak wspaniałe.
Konto usunięte
2012-07-07, 12:11
Ja uważam że to co ona zrobiła jest dobre, ale inne komentarze temu zaprzeczają. Postanowiłem sprawdzić zatem oceny na YT i komenty. Co się okazało, że na 6 osób dobrze ocenia utwór aż 5 osób. Więc myślę, że negatywne oceny dają głównie Polacy. Co do komentów to też większość z YT uważa że dziewczyna jest ładna, także skoro tutaj się dissuje tych co mówią że jest ładna, tak tam dissowali by was

Smutna prawda.
@Chupacabra
K🤬a Feel Good Inc jako dupstep... Ja p🤬le
ta pierwsza partia gitarowa jakos chyba mija sie z rytmem...
ale wykonawczyni bym puknal. nie pukalem jeszcze naturalnie rudej.