👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Start->Uruchom
Wpisz CMD
Wpisz: telnet towel.blinkenlights.nl
Podłączysz się do serwera.
Miłego oglądania Gwiezdnych Wojen! ciekawa graficznie realizacja.
Nie wiem jak na nowszych, na XPku działa, jak nie działa to przez PuTTY
Wpisz CMD
Wpisz: telnet towel.blinkenlights.nl
Podłączysz się do serwera.
Miłego oglądania Gwiezdnych Wojen! ciekawa graficznie realizacja.
Nie wiem jak na nowszych, na XPku działa, jak nie działa to przez PuTTY

przeczytałam połowę tego szitu i nie zachęcił mnie do dalszego czytania, a lektura jest jak pompa, po jakimś czasie Twój wysiłek musi zacząć się zwracać.
Dupa.
Dupa.

Lam3rZ napisał/a:
no tak dzieci maja trudnosci z czytaniem to odrazu musza najechac ze tego jest "za duzo"! ;-(
jako student ograniczyłem czytanie do jednego wyrazu (typu Lech, Warka, Absolwent, ) i czytanie większej ilości tekstu stało się nielicha wyzwaniem

Moim zdaniem jak to się czyta od góry do dołu ma większy sens no może oprócz paru rzeczy. O.o
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie