Ahh, tak mi się skojarzyło.
Kurator wystawy- Anda Rottenberg
Takie k🤬a wybitnie polskie nazwisko, promujące h🤬j wie co
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.Spokojniejsi niż po tradycyjnej substancji odurzającej.
No właśnie. Piją wódę i rodziny się rozpadają, tłuką się, sponiewierają a inne substancje są zakazane a jakże wyciszają. Ryją banię pewnie jak wóda (niektóre bardziej) ale jakże wyciszają, uspokajają i pozwalają dotknąć Nirvany...
Takie k🤬a wybitnie polskie nazwisko, promujące h🤬j
A ty, nie Polak, bardzo się tym denerwujesz?
Tak, Polak napisałby: c🤬j.
Jesteś z Zakopanego?
;>>>
No i spoko, mam nadzieje że to gówno szybko zabija. Przesieje spoleczeństwo od niepotrzebnego balastu.
No, żeś walną szybkim skrótem myślowym. A teraz zerknij jakim obciążeniem jest fentanyl i heroina w USA dla społeczeństwa i jak wyglądają ich miasta. Ja bym na przykład nie chciał, żeby tak wyglądały polskie ulice.
Widać na trzeźwo już nie idzie,
A może dopiero co zobaczyli nowe logo miasta?!...
Ahh, tak mi się skojarzyło.
Kurator wystawy- Anda Rottenberg
Zrealizowane dzięki środkom Stołeczne Miasto Warszawa
Patronat honorowy- Rafał Trzaskowski
Interesująca propozycja. Świeży dyskurs amplifikujący negację znaczeń. Nie znacie się, profani.
Takie k🤬a wybitnie polskie nazwisko, promujące h🤬j wie co
Ważne, że za nasz hajs ktoś realizuje sobie moczenie nóg w kałuży. Zakładam, że cena podobna do gipsowego jaja za 250 tysięcy, które Szambelan nam sprawił w zeszłym roku.
Polska to nie Stany, nie porównuj tych dwóch totalnie różniących się od siebie krajów. U nas heroina też była obecna na dworcach, do czasu aż większość odpadów pozdychała. Kto sie dzisiaj łapie heroiny? Ja osobiście nigdy nie miałem do czynienia z nikim kto by bral here i wydaje mi się że fentanyl to podobny poziom zj🤬ia umysłowego. Nie szkoda mi takich ciekawskich i rządnych przygód co sie wp🤬lają w cos co od poczatku jest mówione że jest syfem. Mam tylko nadzieje że nikt nie wpadnie na glupi pomysł "pomagania im" z naszych podatków, tak jak tym po dopalaczach
No i spoko, mam nadzieje że to gówno szybko zabija. Przesieje spoleczeństwo od niepotrzebnego balastu.
to nie jest takie oczywiste wszystko. Większość peirwszą dawkę otrzymało od lekarza (w stanach). W Polsce też są opiaty czasami przepisywane (są też bez recepty). Ludzie nie wiedzą że się uzależniają.
@: ale że kogo walną? Bo nie rozumiem co napisałeś.
Polska to nie Stany, nie porównuj tych dwóch totalnie różniących się od siebie krajów. U nas heroina też była obecna na dworcach, do czasu aż większość odpadów pozdychała. Kto sie dzisiaj łapie heroiny? Ja osobiście nigdy nie miałem do czynienia z nikim kto by bral here i wydaje mi się że fentanyl to podobny poziom zj🤬ia umysłowego. Nie szkoda mi takich ciekawskich i rządnych przygód co sie wp🤬lają w cos co od poczatku jest mówione że jest syfem. Mam tylko nadzieje że nikt nie wpadnie na glupi pomysł "pomagania im" z naszych podatków, tak jak tym po dopalaczach
Siłą fentanylu jest jego popularność i to jak jest tani. Mało kto sięga świadomie po fentanyl, dealerzy po prostu go dodają do wszystkiego aby zwiększyć "kopa".
A takie stojące zombie jak na filmiku to raczej zwykła wóda. Fentanyl nie ma takiego działania, to Tranq zamienia ludzi w zombie stojące na ulicy. A tego u nas w europie jeszcze za bardzo nie biorą, za tranq się chwytasz jak nie masz dostępu do fentanylu a z tym jeszcze nie ma problemu.
a ja nawet nie mam skąd 5 g zielska załatwić-taki ze mnie porządny obywatel
Ja zioło mogę mieć w dowolnych ilosciach ale haszu afgańskiego już ponad 20 lat nie widziałem.
Zresztą sesje są, to każdy orze jak może.
Oto kwintesencja rządów tęczowego Jacusia. Poznaniacy wybrali "byleniepis", pozostaje czcić beton i ścieżki rowerowe.
Widać na trzeźwo już nie idzie,
A może dopiero co zobaczyli nowe logo miasta?!...
To są właśnie młode napływowe pokolenia POznaniaków, które głosują na tego głąba. Kto mógł to uciekł za Poznań, starzy tylko zostali, i pokemony, które zjeżdżają tu z całego kraju. Nie ma znaczenia kogo lub co wystawi PO w wyborach, lemingi i tak zagłosują. Poznań tym swoim lemingom to już nawet wybieg ogradza, żeby się nie pogubiły