👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
człowiek_zły napisał/a:
Spokojniejsi niż po tradycyjnej substancji odurzającej.
No właśnie. Piją wódę i rodziny się rozpadają, tłuką się, sponiewierają a inne substancje są zakazane a jakże wyciszają. Ryją banię pewnie jak wóda (niektóre bardziej) ale jakże wyciszają, uspokajają i pozwalają dotknąć Nirvany...
CzerstWybut napisał/a:
No i spoko, mam nadzieje że to gówno szybko zabija. Przesieje spoleczeństwo od niepotrzebnego balastu.
No, żeś walną szybkim skrótem myślowym. A teraz zerknij jakim obciążeniem jest fentanyl i heroina w USA dla społeczeństwa i jak wyglądają ich miasta. Ja bym na przykład nie chciał, żeby tak wyglądały polskie ulice.
Oto kwintesencja rządów tęczowego Jacusia. Poznaniacy wybrali "byleniepis", pozostaje czcić beton i ścieżki rowerowe.
Widać na trzeźwo już nie idzie,
A może dopiero co zobaczyli nowe logo miasta?!...
Siriuz napisał/a:
Ahh, tak mi się skojarzyło.
Kurator wystawy- Anda Rottenberg
Zrealizowane dzięki środkom Stołeczne Miasto Warszawa
Patronat honorowy- Rafał Trzaskowski
Interesująca propozycja. Świeży dyskurs amplifikujący negację znaczeń. Nie znacie się, profani.
CzerstWybut napisał/a:
No i spoko, mam nadzieje że to gówno szybko zabija. Przesieje spoleczeństwo od niepotrzebnego balastu.
to nie jest takie oczywiste wszystko. Większość peirwszą dawkę otrzymało od lekarza (w stanach). W Polsce też są opiaty czasami przepisywane (są też bez recepty). Ludzie nie wiedzą że się uzależniają.
PeterNORTH napisał/a:
a ja nawet nie mam skąd 5 g zielska załatwić-taki ze mnie porządny obywatel
Ja zioło mogę mieć w dowolnych ilosciach ale haszu afgańskiego już ponad 20 lat nie widziałem.
ul. Kórnicka, na przeciwko wejścia na teren Politechniki Poznańskiej, prędzej bym się spodziewał takich zachowań pod UAM.
Zresztą sesje są, to każdy orze jak może.
To są właśnie młode napływowe pokolenia POznaniaków, które głosują na tego głąba. Kto mógł to uciekł za Poznań, starzy tylko zostali, i pokemony, które zjeżdżają tu z całego kraju. Nie ma znaczenia kogo lub co wystawi PO w wyborach, lemingi i tak zagłosują. Poznań tym swoim lemingom to już nawet wybieg ogradza, żeby się nie pogubiły
Zresztą sesje są, to każdy orze jak może.
be napisał/a:
Oto kwintesencja rządów tęczowego Jacusia. Poznaniacy wybrali "byleniepis", pozostaje czcić beton i ścieżki rowerowe.
To są właśnie młode napływowe pokolenia POznaniaków, które głosują na tego głąba. Kto mógł to uciekł za Poznań, starzy tylko zostali, i pokemony, które zjeżdżają tu z całego kraju. Nie ma znaczenia kogo lub co wystawi PO w wyborach, lemingi i tak zagłosują. Poznań tym swoim lemingom to już nawet wybieg ogradza, żeby się nie pogubiły

Za Urzędu tego śmiecia Tuska modne były dopalacze nawet na paragon to teraz czas na nowość.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie