Uwielbiam komentarze "lewacka prowokacja". Przecież to te czarne nieroby to powiedziały, to są cytaty. Trzeba bronić kleru za wszelką cenę. Co z tego macie? Snikersa?

Ta i ciekawe co jeszcze powiedzieli?? Niech autor wrzuci linki z wypowiedziami dla potwierdzenia a nie obrazek w Paint zrobiony i ferment sieje..! Zaraz każdy ksiądz podejrzany będzie. Wrzucę coś w temacie:
sadistic.pl/ranking-pedofilii-vt236094.htm
sadistic.pl/ranking-pedofilii-vt236094.htm

Wojak15 napisał/a:
Ta i ciekawe co jeszcze powiedzieli?? Niech autor wrzuci linki z wypowiedziami dla potwierdzenia a nie obrazek w Paint zrobiony i ferment sieje..!
Masz, z ultrakatolickiej Frondy, żeby nie było że żydowsko-lewacko-cyklisto-masońska propaganda:
fronda.pl/a/wielu-tych-molestowan-udaloby-sie-uniknac-gdyby-te-relacje...
fronda.pl/a/ks-sikorski-dla-frondapl-dzieci-z-rozbitych-rodzin-maja-ni...
Nawet tam tych baranów krytykują, Terlikowski ich nawet nie broni. A tu proszę, na czarnym jak dupa szatana Sadisticu mamy większych radykałów, co by bronili księży nawet jakby ich dzieci przy nich wyr🤬ali.
Gdyby podano tu cytaty jakiegoś ateisty-pedofila czy muslima to nawet o źródło byś się nie pytał, tylko od razu do ataku. To jest właśnie ta słynna katolicka hipokryzja.
Got napisał/a:
no pewnie, ale tam kazdy ma na kazdego haki, wiec nie idzie sie odciac. myslisz, ze ty pierwszy wpadles na zlozenie ofiary z przylapanego pedofila?Sami sobie sznur na stryczek splatają. Jakby się odcięli od czarnych owiec - bo jednak powiedzmy sobie szczerze, większość księży jest normalna - to mieliby spokój, ale próbując ich na siłę chronić to tylko zmniejszają zaufanie do Kościoła.
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
teraz jest nowy kościół -rzymsko pedofilski
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

Czasami mam wrazenie ze im wiekszy syf w PL, kler panoszy sie coraz bardziej. Jeszcze troche, a za kilkanascie lat powolaja inkwizycje...
Do obroncow KK - gdyby jeszcze wasi przewodnicy walczyli ze sprzedajna wladza, a nie byli w jej szeregach to bym i was poparl w imie mniejszego zla...prawda jednak jest okrutna, i po 2 stronie barykady jestesmy tylko my, razem, szarzy biedacy, bez glosu, bez sily, bez nadziei...
Do obroncow KK - gdyby jeszcze wasi przewodnicy walczyli ze sprzedajna wladza, a nie byli w jej szeregach to bym i was poparl w imie mniejszego zla...prawda jednak jest okrutna, i po 2 stronie barykady jestesmy tylko my, razem, szarzy biedacy, bez glosu, bez sily, bez nadziei...
Podążając tą myślą jest także tylko zwierzęciem, które bez zaspokajania podstawowych potrzeb, w celibacie najzwyczajniej nie jest w stanie wytrzymać. Większość zboczeń u księży (takich jak pedofilia), kierowana jest BRAKIEM możliwości zaspokajania własnych potrzeb seksualnych takich jak masturbacja czy seks z kobietą (według współczesnej wiary chrześcijańskiej).
Ksiądz jako człowiek głoszący słowo Boże, a nie wysłannik Boży.
Według mnie wiara jest wartością konstruktywną tylko i wyłącznie dla ludzi inteligentnych, rozumiejących podstawowe wartości moralne. Powinna być to kwestia wyboru, a nie kwesta wychowania.
Jestem ateistą, aczkolwiek ludzi wierzących (rozważnych) jak najbardziej rozumiem.
Ksiądz jako człowiek głoszący słowo Boże, a nie wysłannik Boży.
Według mnie wiara jest wartością konstruktywną tylko i wyłącznie dla ludzi inteligentnych, rozumiejących podstawowe wartości moralne. Powinna być to kwestia wyboru, a nie kwesta wychowania.
Jestem ateistą, aczkolwiek ludzi wierzących (rozważnych) jak najbardziej rozumiem.
@Szczam_na_koło
Zgadzam się w 99%. Nie uważam tylko, że odsetek pedofili w Klerze jest taki sam jak w całym społeczeństwie. Po prostu celibat jest chorą zasadą, która krzywi tych ludzi, przez co oni krzywią innych.
Zgadzam się w 99%. Nie uważam tylko, że odsetek pedofili w Klerze jest taki sam jak w całym społeczeństwie. Po prostu celibat jest chorą zasadą, która krzywi tych ludzi, przez co oni krzywią innych.
plaskio, "Według mnie wiara jest wartością konstruktywną tylko i wyłącznie dla ludzi inteligentnych"
nie kpij z inteligentnych ludzi...
nie kpij z inteligentnych ludzi...
Jak bym k🤬a muftich słyszał...
Czarnym na rękę jest islam , już nie mogą się doczekać, żeby zmienić firmę na tę z dodatkowymi atrakcjami i eksta pakietem socjalnym.
Czarnym na rękę jest islam , już nie mogą się doczekać, żeby zmienić firmę na tę z dodatkowymi atrakcjami i eksta pakietem socjalnym.

Jopas91 napisał/a:
Nudne już się lewaki z tym naskakiwaniem na kościół robicie, znajdźcie sobie jakieś pożyteczne hobby np. masowe samobójstwo.
zaskocze Cie inteligencie. Poglady mam prawicowe, ale wszystkie religie, wiary to dla mnie jedna wielka strata czasu, a kosciol to zwykla firma zarabiajaca na naiwnych.
widzisz tluku, nie trzeba byc lewakiem, zeby pluc na koscil

A mnie się podoba brak odszkodowań. Dlaczego wszyscy mają płacić za czyny nielicznych? Procesy indywidualne wytaczać i niech sami zboczeńcy i kryjący ich szefowie sprzedają swe pałace i wozy na odszkodowania.