📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

komuś się nudziło i wydał kupę kasy na tuning super auta, a i tak prędzej czy później rozpieprzy się o jakąś barierkę znając życie
Masz jakąś fiksacje seksualną na punkcie dużych spoconych murzynów? Może jakiś cię przygarnął - w zamian za dom i chleb oczekuje tego co napisałeś w poście #774140. Uświadomię cię, że za chleb i dom nie każdy dałby dupy spoconemu murzynowi i tak samo z Ferrari.
Oczywiście 99% ludzi chciało by mieć Ferrari, co nie zmienia stanu rzeczy, że wielu z nich ma poczucie dobrego gustu i nie będzie chwalić oszpecenia czegoś tak wspaniałego jak Italia.
Oczywiście 99% ludzi chciało by mieć Ferrari, co nie zmienia stanu rzeczy, że wielu z nich ma poczucie dobrego gustu i nie będzie chwalić oszpecenia czegoś tak wspaniałego jak Italia.
Chciał nie chciał takiego i tak w Polskich realiach pożegnaj się z dowodem rejestracyjnym. Sick.

A właściciel auta to niech sobie jeszcze na dupie zamontuje neon to może będzie mu widniej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie