Wieś tańczy i śpiewa. Takie świecidełka przystoją w rowerze, przy okazji poprawiając bezpieczeństwo i widoczność rowerzysty, a nie k🤬a w Ferrari!
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Wlewu LPG nie podświetlili...
podpis użytkownika
Nikt nie zatrzyma r'n'r!
Każdy z was , który piszę o tak "oszpeconym" ferrari dałby dupy spoconemu i brudnemu murzynowi bez oka , żeby tylko taki mieć . Więc skończcie p🤬lić bo rzygać się chce jak zazdrosne cioty piszą takie teksty .
komuś się nudziło i wydał kupę kasy na tuning super auta, a i tak prędzej czy później rozpieprzy się o jakąś barierkę znając życie
podpis użytkownika
Facet z brodą dwie korzyści, p🤬dę liże dupe czyści
Masz jakąś fiksacje seksualną na punkcie dużych spoconych murzynów? Może jakiś cię przygarnął - w zamian za dom i chleb oczekuje tego co napisałeś w poście #774140. Uświadomię cię, że za chleb i dom nie każdy dałby dupy spoconemu murzynowi i tak samo z Ferrari.
Oczywiście 99% ludzi chciało by mieć Ferrari, co nie zmienia stanu rzeczy, że wielu z nich ma poczucie dobrego gustu i nie będzie chwalić oszpecenia czegoś tak wspaniałego jak Italia.
Oczywiście 99% ludzi chciało by mieć Ferrari, co nie zmienia stanu rzeczy, że wielu z nich ma poczucie dobrego gustu i nie będzie chwalić oszpecenia czegoś tak wspaniałego jak Italia.
Chciał nie chciał takiego i tak w Polskich realiach pożegnaj się z dowodem rejestracyjnym. Sick.

Zeby jeszcze bardziej bilo c🤬jem podjelem decyzje o wklejeniu jakiegos c🤬jowego dubsteta

Jakoś k🤬a ostatnio nie chce mi się pisać komentarzy, no ale k🤬a mać, ja p🤬le.
NUKE k🤬a JAPAN, no żesz k🤬a jego mać, to nie jest jakaś stara honda civic 1.5 vtech 1997r żeby sobie tuningować. czy oni k🤬a ocipieli?
by ich k🤬a jasny c🤬j strzelił, k🤬a akurat kac mi przeszedł po 2 dniach picia a tu k🤬a takie coś. by to c🤬j
NUKE k🤬a JAPAN, no żesz k🤬a jego mać, to nie jest jakaś stara honda civic 1.5 vtech 1997r żeby sobie tuningować. czy oni k🤬a ocipieli?
by ich k🤬a jasny c🤬j strzelił, k🤬a akurat kac mi przeszedł po 2 dniach picia a tu k🤬a takie coś. by to c🤬j
A właściciel auta to niech sobie jeszcze na dupie zamontuje neon to może będzie mu widniej.
Bloodex napisał/a:
Każdy z was , który piszę o tak "oszpeconym" ferrari dałby dupy spoconemu i brudnemu murzynowi bez oka , żeby tylko taki mieć . Więc skończcie p🤬lić bo rzygać się chce jak zazdrosne cioty piszą takie teksty .
Kolejny co lubi wiejski tuning. Mogliby dać nawet maybacha ale tak zrobiony to wiocha.
I c🤬j jaka cena. Sp🤬olić nawet można najdrożesze auto na świecie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !