Najlepsza jest muzyka w środku
To nieodzowny element "przepustki do lepszego świata"

Jebnę swoim klasykiem: Mam w dupie czy to 30 letni golf czy najnowsze super auto ale bawi mnie bo mnie bawi głupota. Mam zupełnie wyj🤬e czy gość podciera dupę banknotami 500 euro czy od matki kradnie z renty. Miło się ogląda debili i nie ma dla mnie znaczenia ich stan materialny.
A teraz z prawdziwego klasyka: C🤬j z tego ,że koni kupa jak kierowca dupa.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
A teraz z prawdziwego klasyka: C🤬j z tego ,że koni kupa jak kierowca dupa.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Mistrz prostej. !
13. sek. - wystartował i widać było, że z prawej jest droga, która włączają się do ruchu inni uczestnicy.
17. sek. - zaczął hamować i migać światełkami jak niepełnosprawny na umyśle zamiast ten czas poświęcić na zmianę pasa na lewy
20. sek. - odbił w prawo na ścianę
Miał całe 3-6 sek., żeby podjąć właściwą decyzję - Jak widać, upośledzeni na umyśle tych decyzji podejmować nie potrafią
A na jej podjęcie wystarczy 1 sek.
13. sek. - wystartował i widać było, że z prawej jest droga, która włączają się do ruchu inni uczestnicy.
17. sek. - zaczął hamować i migać światełkami jak niepełnosprawny na umyśle zamiast ten czas poświęcić na zmianę pasa na lewy
20. sek. - odbił w prawo na ścianę
Miał całe 3-6 sek., żeby podjąć właściwą decyzję - Jak widać, upośledzeni na umyśle tych decyzji podejmować nie potrafią

A na jej podjęcie wystarczy 1 sek.

Precello napisał/a:
Te miganie światełkami załącza się automatycznie przy nagłym awaryjnym hamowaniu.

Precello, Awaryjne prawdopodobnie same się włączyły, wiele nowych aut tak ma przy ostrym hamowaniu.
Gościu totalnie spanikował, przy takich prędkościach i ostrym hamowaniu trzeba wiedzieć co się robi..
Gościu totalnie spanikował, przy takich prędkościach i ostrym hamowaniu trzeba wiedzieć co się robi..
bosslolkowy napisał/a:
nie tylko się cieszy ,że bogatszemu a na dodatek głupkowi,a żeby było jeszcze śmieszniej to znaki drogowe w języku arabskim a to znaczy,że pewnie c🤬ty.A to już śmieszne do potęgii teraz każdy się cieszy, że bogatszemu się auto popsuło.

Gluik napisał/a:
@LIONER
a w sekwencji masz małych murzynów co ci wciskają łopatki ???
Mimo wszytko to skrzynia DCT, którą "manualem" może nazwać tylko szympans.
podpis użytkownika
Nigdy nie zaglądam do jednego tematu dwa razy, więc daruj sobie kierowanie do mnie komentarzy.