👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
StalowyNożyk napisał/a:
Skoro nie widzisz, to obejrzyj w zwolnionym tempie, za którą łopatkę pociąga. Poza tym, to nie twój p🤬docykl, żeby miał 100 na jedynce.
Jakie auto poleci 100 na jedynce?
..... służbowe

@bodzio9391
I co to wniosło do tematu? Jedyne co można tam zobaczyć to pojedyncze klatki z filmu
I co to wniosło do tematu? Jedyne co można tam zobaczyć to pojedyncze klatki z filmu
zbyt mocno skontrował gdy dupa mu zaczęła uciekać Ferrari maja bardzo czułe układy kierownicze gość który prowadził prawdopodobnie nie znał dobrze tego auta i nie wiedział jak się zachowuje, ale dziwi mnie, że ESP nie poratowało nic w tej sytuacji prawdopodobnie je wyłączył
StalowyNożyk napisał/a:
Według mnie wjeżdża na 2. Ferrari to może nie jest wyczynowy wóz jak piszesz, ale nawet w BMW M2 skrzynia ma taki program, że w ogóle się nie wtrąca.
No to powinna być jedna łopatka jak np w WRC .Pociągam to biegi do góry, Popycham - biegi na dół.
No i właśnie dlatego nie jeżdżę Ferrari

Szkoda, że filmik ucięty. W oryginale dostępnym na YT w 11 sekundzie widać jak wyłącza kontrole trakcji
)

cesarz1982 napisał/a:
uj cesarz1982 • Dzisiaj 17:39
raczej polecial jak twoja stara po melinach. Wiec morda pisiorze TFU
Dla mnie wygląda na wyłączoną kontrolę trakcji.
Chciał przykozaczyć ,a wyszło jak wyszło.
Chciał przykozaczyć ,a wyszło jak wyszło.
Pitu pitu pitu juz sie kazdy wypowiedzial? Chlopaszek sobie wlaczyl tryb sportowy zerwalo przyczepnosc zesral sie w gacie i zaczal machac kierownica i tyle w tym filmku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie