👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A to nie jakaś parodia od positive Marcin?
Ten łysol w Googlach z początku go przypomina
Ten łysol w Googlach z początku go przypomina
Nadal lepsze od cośtam Medlen, z filmiku trochę wyżej
podpis użytkownika
Ojtam, ojtam
Zadziwiające jest to, że tak wielu dziwaków potrafiło się zebrać do kupy by razem odp🤬lać takie show
Ten w aluminiowej pelerynie to nie jest przypadkiem młody Antoni
Antek Antek tu brzoza odbiór !!!

Muza jakby ktoś szlifierką kątową jechał po starej szafie plus kot skórowany na żywca, ekipa chyba po srogich pigułach, ale i tak znajdą się super "znafcy" muzyki co będą piać peany nad genialnością tego stylu , swobodą artystycznej wypowiedzi , odkrywaniem podświadomości i innymi tego typu wysrywami. Nic tylko zacytować Pawła Wilczaka z " ostry na cienkim dla pan doktor"
Przypomina mi mocno spektakl w teatrze na którym ostatnio byłem. Wyszliśmy z żoną w połowie, To już nie pierwszy raz jak widziałem takie gówno nazywane sztuką. Więcej nie chodzę. Jest teraz coś takiego, że jak potrafisz zrozumieć sztukę to znaczy, że była za mało oryginalna i poj🤬a.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie