Recytował wiersz, ku czci dzielnych indyjskich żołnierzy.
KozłaStopa napisał/a:
Kolejny zawał, w Indiach to jakaś plaga. W Pakistanie dla odmiany, nie ma tyłu nagrań z tego typu wydarzeń.
Wyczuwam jakiś spisek na gówno-skórych.
Wlasnie, cholera, się zastanawiam...
Przez lata uczyłam się symptomów różnych chorób.
I tak: przy zawale powinien być ruch/chwyt w stronę klatki, szyi...
Przy udarze niedokrwiennym objawy prodromalne - bełkotliwa mowa, niedowład, zab. świadomości.
Tu mi wyglada sytuacja na udar krwotoczny, tzw. wylew... czlowiek pada jak rażony piorunem.
Taka telemedycyna 😎
JoSeed napisał/a:
Wlasnie, cholera, się zastanawiam...
Przez lata uczyłam się symptomów różnych chorób.
I tak: przy zawale powinien być ruch/chwyt w stronę klatki, szyi...
Przy udarze niedokrwiennym objawy prodromalne - bełkotliwa mowa, niedowład, zab. świadomości.
Tu mi wyglada sytuacja na udar krwotoczny, tzw. wylew... czlowiek pada jak rażony piorunem.
Taka telemedycyna 😎
Może i masz racje w tym wypadku, ale nie odmowisz mi chyba, że w Indiach coś podejrzanie dużo nawet młodych schodzi na zawał. Niby ich tam dużo, więc i szanse większe, ale zauważyłem. Ze coś jest na rzeczy. Pani doktór

KozłaStopa napisał/a:
Może i masz racje w tym wypadku, ale nie odmowisz mi chyba, że w Indiach coś podejrzanie dużo nawet młodych schodzi na zawał. Niby ich tam dużo, więc i szanse większe, ale zauważyłem. Ze coś jest na rzeczy. Pani doktór
Ja to myślę, że wszędzie tyle ludzisków schodzi... my mamy fart? nie fart? że to trafia na Sadola

chada napisał/a:
Wszyscy w domu zdrowi?
U mni tak, a u ciebie? Ile dawek soku z żuka wje#ałeś sobie w ramię?