mygyry napisał/a:
Murzyn klęknął do bata ale trafił na hetero policjanta
Żeby obłaskawić murzyna, mógł chociaż na niego naszczać.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Normalny policmajster, nie to co szwedzcy czy brytyjscy policgłąby

I prawidlowo. Nie on odpowiada za sprowadzenie murzynow do USA i nie on jest sprawca morderstwa cpuna kryminalisty wiec nie ma powodu do kleczenia przed jakims cz🤬chem ktory sie tego domaga
Mom and Death napisał/a:
Czarna mamba, k🤬a jego mać była.
ksywa kobe bryanta była mamba, taka ciekawostka
Murzyn klęczy, Pan stoi, To jest właściwa k🤬a kolej rzeczy. W niektórych rejonach afryki całują jeszcze po rękach. Z początku nie dawałem ale później stało się to normą.
Najgorsze jest to, że w tle słychać białe szmaty, którymi nawet podłogi po rzygach nie da się wytr zeć.
Przyjedzie ci jakaś Mamba k🤬a i sie panoszy w świecie którego w ogole nie rozumie...
Co oni tam k🤬a jakiś nowy pedalski challenge wymyślili
Zmuś gliniarza do klęknięcia
Ja p🤬le
Zmuś gliniarza do klęknięcia
Ja p🤬le
Rudy tusk też jak mówił to gubił "er" więc to chyba u kaszubów bo zamiast skandować "CZE-KA-MY" krzyczą se-ka-my, no jacyś upośledzeni kurła
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.