Policja powinna dać mandat kierowcy i Panowie powinni się rozejść. Gościu z BMW pierdnieciem zapłaci mandacik, a nagrywający wróci do domu PKSem i będzie dalej użalał się nad swoim losem.
chory z🤬b , miał szczęście że nie trafił na mnie
Z jednej strony - tak trzeba walczyć z cwaniactwem kierowców, rowerzystów i pieszych, to, że ktoś ma ważne spotkanie i jeździ np: BMW to nie znaczy, że może robić co mu się podoba.
ale ... też nie takimi sposobami - robić zdjęcia, filmy i wysyłać do policji. Dać przejechać, ale zdjęcia wysłać gdzie trzeba, do lokalnej gazety, radnym itd.
Z🤬b niczym nie różniący się od dzieci na tik toku.
Zrobi wszystko dla wyświetleń.
Ryzykował połamanie nóg żeby mieć fajny filmik.
Frajer który uprzykrza ludziom życie bo sam go nie ma.
Elozawodnik napisał/a:
Ja bym chcial, bo jestem na tyle dojrzaly iz wiem, ze jak lamie prawo to musze liczyc sie z konsekwencjami. Ty jestes jak dziecko, ktore kaleczac sie nozem obwinia tate, bo nie schowal noza do szuflady.
To się stąd wyprowadź. Tu nie ma miejsca dla takich odpadów. Ty i reszta zniewieściałych niewolników niedługo w imię poprawności będziecie wypinać dupy pedałom, żeby nie wyjść na nietolerancyjnych.
PiSowska UBecja to umie tylko gonić staruszki po zamkniętych parkach, albo robić za ochroniarzy sanepidu robiących naloty ludziom, próbującym nie splajtować, przez bandytyzm tego rządu, a tam gdzie mają się wykazać ochroną prawa to nic nie robią!