Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:02
oleyu 2021-12-14, 10:04 79
Frajerek oderwany od rzeczywistości. Wiadomo, że nie powinno się stawać na trawniku, chodniku. Ale co zrobić jeżeli jedziesz do lekarza, załatwić sprawę i miasto nie pobudowało parkingów. Nie ma innej możliwości.
Frajer i tyle moim zdaniem.
Zgłoś
pawlo884 2021-12-14, 10:15 29
lepa na ryj frajerowi i po temacie
Zgłoś
ququa 2021-12-14, 10:23 54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mzimu 2021-12-14, 10:41 6
słoik przyjechał z jakiegoś zadupia i jest w szoku, w jednym miejscu tyle drogich stoi.
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2021-12-14, 10:58 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kretowicz14 2021-12-14, 10:59 218
Jak czytam wasze komentarze to aż się dziwię, że bronicie kierowców samochodów.
Nie ma parkingów to zaparkuj 100m dalej i podejdź a nie dupa do siedzenia przyrosła - ja tak robię i nie mam problemu,
Koleś z tego co wiem jest rodowitym Warszawiakiem, a właśnie takie z🤬by przyjechały i się panoszą.
Nie wiem czy aktualny, lecz na pewno wieloletni kierowca autobusu.

Jak jestem pieszym to mam swoje prawa i obowiązki, jak kierowcą to tak samo - jak ktoś by jechał zamiast 100 to 120 to już piratem byście go nazywali, a jak pieszy by chodził środkiem ulicy to debilem. Jakoś to kierowca tutaj znalazł się na chodniku a nie pieszy na jezdni.
Zgłoś
zwierzak30 2021-12-14, 11:02 6
Argument 200k subskrybentów mnie przekonał.
Nie-win-ny nie-win-ny!!!
Zgłoś
lukaszpianka2 2021-12-14, 11:12 5
Ręce opadają ..... masz problem z dowartościowaniem . Ale brawo pomysłu tylko niedowartościowany człowiek może coś takiego wymyśleć.
Zgłoś
Stalin 2021-12-14, 11:17 24
Nagrywający to imbecyl chcący zaistnec w sieci. Na jego fb nic dobrego, ani mądrego nie znajdziecie w dodatku fan Biedronia-bleeee
Zgłoś
blokern 2021-12-14, 11:25 37
oleyu napisał/a:

Frajerek oderwany od rzeczywistości. Wiadomo, że nie powinno się stawać na trawniku, chodniku. Ale co zrobić jeżeli jedziesz do lekarza, załatwić sprawę i miasto nie pobudowało parkingów. Nie ma innej możliwości.
Frajer i tyle moim zdaniem.

podpowiem bo widze ze nie jestes zbyt kumaty. komunikacja miejska, taksowka, rower ewentualnie spacer i zanim zaczniesz sie pluc to w krajach rozwinietych umyslowo jak np szwajcaria wlasnie tak sie zyje.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2021-12-14, 11:28 6
Zgłoś
Figlarz_ 2021-12-14, 11:28 129
Zgłoś
grexik 2021-12-14, 11:52 47
Jako kierowca z 16letnim stażem , nie zdarzyło mi się wjechać po chodniku aby zaparkować na trawniku. Nie ma miejsca ... Jadę kawałek dalej. Nie stanie mi się nic jak ruszę dupę i się przejdę .
Ci co wyzywają typa który to nagrał, są zapewne na tyle leniwi i spasieni , że ciężko im dupę 50metrow ruszyć i się przejść .... dla zdrowia
Zgłoś
ququa 2021-12-14, 12:02 2
16 lat do kościoła się nie liczy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem