📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chłopaki chcą do ostatniej kropli swojej krwi bronić Warszawskie tęczy i parlamentu.
@thqpo
akurat taktyki kolorowe to nie zaden dziwny wymysl...
czerwona - to transport rannych / ewakuacja
niebieska - akcje w srodowisku wodnym
zielona - walka w otwartym terenie
czarna - walka w terenie zabudowanym
Takie sa okreslenia w branzy i juz.
akurat taktyki kolorowe to nie zaden dziwny wymysl...
czerwona - to transport rannych / ewakuacja
niebieska - akcje w srodowisku wodnym
zielona - walka w otwartym terenie
czarna - walka w terenie zabudowanym
Takie sa okreslenia w branzy i juz.

Jak ma ktoś znajomości w wojsku w Zachodniopomorskim chętnie zostanę żołnierzem i obronię dupy reszcie kraju.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

@Marshal ale to nadal taktyka przeznaczona dla sił specjalnych, a szkolenie czegoś takiego przypadkowych ludzi z ulicy chyba mija się z celem.
@thqpo
Nie no jasne. To jest taktyka "jak zrobic zeby jak najwiecej ich zabic a nas jak najmniej". I szkolenie cywili mija sie z celem jak najbardziej.
Tak tylko wymienilem zeby nie bylo nieporozumien
Nie no jasne. To jest taktyka "jak zrobic zeby jak najwiecej ich zabic a nas jak najmniej". I szkolenie cywili mija sie z celem jak najbardziej.
Tak tylko wymienilem zeby nie bylo nieporozumien

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie