👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie jedno z najbrzydszych tylko najbrzydsze auto na świecie!

Jakim trzeba byc desperatem, zeby tuningowac multiple. Żeby tuningowac FIATA.

@up
Ciebie nie stać nawet na tuning malucha więc zamknij papę
Ciebie nie stać nawet na tuning malucha więc zamknij papę

Mam taką karetę ale na rope i po liftingu. Cóż na mokrej tez da rade laczkiem zakręcić

Siema. Chciałem tylko dodać, że znam tą ekipę przez co mogę wam zdradzić mały sekret, że właściciel tego auta malował to auto RĘCZNIE PUSZKĄ a nie pistoletem lakierniczym oraz, co może zabrzmieć trochę dziwnie, ręcznie robił też reflektory z tego co pamiętam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie