@Vangee
brawo za ograniczony umysł który nie może pojąć że otwieram zamki, auta itp. bo jest to moje hobby, nie okradam ludzi bo zauważ że jeździłbym jakimś super-hiper-turbinowo-laserowym autem a nie Fiatem
w polsce zresztą ludzie nie mogą pojąć niektórych rzeczy tak jak np. w niemczech, holandii czy nawet hameryce gdzie są grupy hobbystyczne. Wytrychy są legalne, a gdy ktoś kradnie to kara kumuluje mu się jak wyniki w totka.
Może i przynudzam, ale nie mogę znieść takiego ograniczenia jak reprezentują sobą co poniektórzy
@KULTYWATOR
Mam zamek ze Schmelzwagena - konstrukcyjnie taki sam jak w Audi ale wsadzony w inną klamkę.
Nie muszę ci nic udowadniać ale zrobię jeden wyjątek, miłego fapowania.
@eL_AdameK
Punto ma obudowany zamek, a Tico nie, więc żeby otworzyć Fiata z takimi drzwiami (Punto, Siena, Seicento, Palio itp.) to trzeba wiedzieć gdzie narzędzie wsadzić.
edit: złodziej i tak nie używa takiego narzędzia, ale na wszelki wypadek dałem po pikselku
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie