Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Fiat Uno - rozp🤬ol ostateczny
Kotli • 2012-02-23, 23:56
Dwóch małolatów postanowiło kupić za 10 funtów samochód przeznaczony na złomowanie i zabawić się nim na swój sposób. Raczej nie ma to żadnego merytorycznego sensu, ale z drugiej strony rzadko jest okazja obejrzeć pospolite rozk🤬ianie samochodu.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-02-24, 14:38
@up Jakieś nazwisko?
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 15:00 14
Slonx napisał/a:

Myślisz po polsku.
Niestety, auto prawdopodobnie zostało sprzedane, bo właścicielowi nie opłacało się serwisować tego samochodu tak, by przeszedł M.O.T.
To taki brytyjski przegląd techniczny, kurewsko wnikliwie badają pojazdy i raczej ciężko coś trafić na lewo.
Sprzedał więc pojazd, by nie płacić za złomowanie, bądź by nie dostać kary za brak M.O.T. zarejestrowanego auta.
Cała filozofia, autko tanie, części do takich maluchów trudno dostępne, koszty serwisu drogie. Nikomu nie opłacało się z tym pieprzyć.
A jazda bez M.O.T. skutkuje bardzo poważnymi konsekwencjami. Nie warto ryzykować.

Kolejny paradoks dzisiejszego zachodniego swiata.
produkuje sie g... ktore po pewnym czasie latwiej wyrzucic niz naprawic .

W efekcie produkujemy haldy smieci.

dla ilustracji odsylam do filmu o spisku zarowkowym na youtube

ponizej pierwsza czesc

Kiedys ludzie mieli problemy zeby zdobyc jedzenie, dzis wszyscy sie ciesza bo zarcia maja duzo, jednak tanie zarcie czesto przypomina tylko artykuly spozywcze tylko z wygladu.
Obawiam sie ze sytuacjia w Europie nie ulegnie juz zbyt duzej poprawie na kozysc Azji, a sytuacja jaka aktualnie jest w Grecji moze do nas przywedrowac szybciej niz nam sie wydaje, i w tej perspektywie troche mnie oburza zwykle marnotrastwo.
Gimbusy sie moga smiac, ale ja pamietam jeszcze czasy kiedy sie do szkoly kupowalo zeszyty 16 sto kartkowe, ( z niebieska o kladka z przemialu) i juz wtedy nam tlumaczono zeby wykorzystac zeszyt do konca. Jesli ludzie nie zrozumieja ze lepiej dazyc do tego by kupowac drozej a lepszej jakosci i na dluzej zamiast czesto i tanie buble, to w bardzo szybkim czasie obudza sie z reka w nocniku.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 15:05 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2012-02-24, 15:09 2
Tak mi się skojarzyło.

Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 15:09 1
też bym chciał kupować takie auta za 10 funtów
Zgłoś
donger 2012-02-24, 15:21
w Polsce jeszcze z 10 lat by pojeździł...
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 15:34 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 17:08
Troche brzydze
Zgłoś
Jedras992 2012-02-24, 22:33
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-25, 0:37
Zgłoś
Voltron 2012-02-25, 20:13
verrnume napisał/a:

Kolejny paradoks dzisiejszego zachodniego swiata.
produkuje sie g... ktore po pewnym czasie latwiej wyrzucic niz naprawic .

W efekcie produkujemy haldy smieci.

dla ilustracji odsylam do filmu o spisku zarowkowym na youtube

ponizej pierwsza czesc

Kiedys ludzie mieli problemy zeby zdobyc jedzenie, dzis wszyscy sie ciesza bo zarcia maja duzo, jednak tanie zarcie czesto przypomina tylko artykuly spozywcze tylko z wygladu.
Obawiam sie ze sytuacjia w Europie nie ulegnie juz zbyt duzej poprawie na kozysc Azji, a sytuacja jaka aktualnie jest w Grecji moze do nas przywedrowac szybciej niz nam sie wydaje, i w tej perspektywie troche mnie oburza zwykle marnotrastwo.
Gimbusy sie moga smiac, ale ja pamietam jeszcze czasy kiedy sie do szkoly kupowalo zeszyty 16 sto kartkowe, ( z niebieska o kladka z przemialu) i juz wtedy nam tlumaczono zeby wykorzystac zeszyt do konca. Jesli ludzie nie zrozumieja ze lepiej dazyc do tego by kupowac drozej a lepszej jakosci i na dluzej zamiast czesto i tanie buble, to w bardzo szybkim czasie obudza sie z reka w nocniku.

ktos da reszte czesci tego filmu?
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-01, 16:11
Voltron napisał/a:

ktos da reszte czesci tego filmu?

oto i calosc

Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem