Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
dozek 2015-04-26, 8:10
gdzie on ma wnętrzności? Tam jest samo mięso i ości

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum
Zgłoś
Krzysztov 2015-04-26, 11:22
ale tam musi śmierdzieć rybami
Zgłoś
wiorekw 2015-04-26, 11:22 1
Przypomniała mi się historia mojego znajomego, który zatrudnił się w pewnej firmie związanej właśnie z przetwórstwem rybnym. Pracował na taśmie, miał za zadanie patroszyć ryby. Jako, że to był jego pierwszy dzień, nie szło mu za dobrze, nie wyrabiał się z tempem pracy no i co chwilę były przestoje. Kilka razy został zj🤬y, że ma pracować szybciej aż w końcu olał sprawę i tyle ile udało mu się wypatroszyć to zrobił, a reszta poszła w całości. Na paluszki rybne. Smacznego.
Zgłoś
disturbed666 2015-04-26, 11:57
na harda z tym !
Zgłoś
mokushiroku 2015-04-26, 13:00
Bongman mógłby pokazać jak oprawiać kraba
Zgłoś
uho82 2015-04-26, 15:37
to z kubła idzie do puszek rybnych. koleś ma zajebiste scyzoryki
Zgłoś
W................. 2015-04-26, 23:08
Rany, ile oni marnują dobrego mięsa... Poza tym ja nie wiem, kto tego gościa uczył sprawiać ryby, ale rozciął jej przewody żółciowe podczas patroszenia, więc mięso zamiast j🤬 rybą (od krwi) będzie j🤬o miodem z uszu.
Zgłoś
Liseł 2015-04-27, 11:20
Czysta przyjemność oglądać takie patroszenie. Piwko leci!
Zgłoś
ProVVe 2015-04-27, 14:57
Kurde sporo z takiej ryby leci do tego wiadra...

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś