Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
dkmgtc88 2013-01-04, 11:05
Włożyłem do swojej astry kombii amelininowe dywaniki, mogę jechać?
Zgłoś
PaulBZWNGR 2013-01-04, 11:26
Nie ma to jak wejść do samochodu i zadać pytanie "Co tutaj się dzieje?"... Za niedługo panią reporterkę zobaczymy w TVP Info, albo innym TVN24 pewnie...
Zgłoś
brK. 2013-01-04, 11:28 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JarekBestia 2013-01-04, 11:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bombel90 2013-01-04, 12:25 1
skoro komuś samochód jest potrzebny do wożenia głośników i światełek, to ok wyobrażam sobie 4 osoby w takim samochodzie jadących na wakacje z bagażami na kolanach, bo przecież w bagażniku głośniki.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 14:15
Witam! rzadko coś komentuję, ale kurde wieś tuning muszę obsmarować. Ani to nie JDM ani German !!
Z tego co widzę, włosy na żelu, łańcuchy na szyi , formy wypowiedzi też na wysokim poziomie... z tego wszystkiego hania dawała rade, ale środek bieda (chodzi mi o gust) !!!! W tuningu nie chodzi o to żeby wydać gruby hajs, chodzi o to żeby robić modyfikacje z gustem !!
Zgłoś
Pizkes 2013-01-04, 14:33
Tak... ten gość od Audi, na samym początku, po prostu powala elokwencją i sposobem wypowiedzi -_-
Zgłoś
WhyMe? 2013-01-04, 14:45
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 15:12
Wyniki w dbdragu powalające : phaha
Zgłoś
apollo1132 2013-01-04, 15:34
" To jest jeden samochód, który właśnie mam taki stuningowany, nie, no i po prostu no wszystko przy nim zrobię, wszystko zrobić przy nim, dbam o niego, nie, żeby to wiadomo jakoś, jakoś tam wyglądało ''

Więcej nie trzeba
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 16:01
Zgłoś
M@peT 2013-01-04, 16:11
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 16:38
"Tam jest 200 koni przy tym samochodzie".
Zgłoś
Mortyu 2013-01-04, 16:53
Piwo jeśli ktoś zgadnie co to za nuta w tle 35-43sec ;p
Zgłoś
kielek 2013-01-04, 17:02
Nie prawidłowy opis. Tuning polega na poprawie własności jezdnych i dynamiki auta, a nie na pokazaniu jak moiżna auto zniszczyć i ile to ja mam słomy w butach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem