Perkokoperko napisał/a:
Ja pier.. jak ju siedzisz w tej piwni to się wypowiadaj o tym co widzisz dookoła, słoiki, brudne gacie twoje itd a nie jak ktoś zauważył piszesz BMW a to passat😂
Nie będę się rozpisywał. Moja piwnica wygląda mniej więcej tak:

smc napisał/a:
Po pierwsze: "Ty" piszemy dużą literą.
Po drugie, stopniowanie, do osoby wyższej stanem piszemy per "Pan/Pani".
Po trzecie: błędne stwierdzenie co do istoty posiadania Prawa Jazdy
Do kogoś takiego jak ty piszę małą literą. WIELKĄ literą mogę zwrócić się do kogoś, kogo szanuję, a nie do takiego sadolowego przegrywa nieporadnie usiłującego zbudować wokół swojej osoby otoczkę wyższej sfery i bogactwa. Wielki pan milioner, który zamiast spędzać czas na czerpaniu z życia pełnymi garściami, siedzi całe dnie na sadolu pisząc jakieś debilizmy i naj🤬 w niecałe trzy lata ponad 10 tysięcy postów. xD Żałosny mały człowieczek z kompleksami, oto kim jesteś.
Jestem old money, nie muszę spędzać w pracy całych dni. Czerpię z życia więcej, niż Ci się wydaje. Nie są to prymitywne rozrywki typu wycieczka do Dubaju. Wolę poezję, sztukę i spotkania z wartościowymi ludźmi.
Tutaj jest wiele ciekawych osobistości, których łączy wysublimowane poczucie humoru podsypane szczyptą inteligencji. Spokojnie, Ty także się do nich zaliczasz.
Tutaj jest wiele ciekawych osobistości, których łączy wysublimowane poczucie humoru podsypane szczyptą inteligencji. Spokojnie, Ty także się do nich zaliczasz.
smc napisał/a:
Nie będę się rozpisywał. Moja piwnica wygląda mniej więcej tak:
Ż robi duża różnice