Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Strolować ludzi na forum poświeconym sadyzmowi
tzw. "paradoks c🤬la"

Strolować ludzi na forum poświeconym sadyzmowi na durne pchlarze? Nie wiedziałem ze bedzie to takie łatwe.
W sumie jesteście jak te durne psy, latwi w tresurze.
A tu perełka , którą dostałem na priw, poza życzeniami śmierci i opisami jak kopulujecie z psami, macie kość i się bawcie .
"Szkoda że wypisujesz takie głupoty na temat psów. Przynajmniej tak wynika z tego co piszesz na internecie... mam nadzieję że jesteś tak dobrym trollem że musieliśmy (ja oraz kilka innych osób) przeanalizować Twoje działania na sadolu.
Pamiętaj że każde logowanie pozostawia ślad, podczas rejestracji pewnie nawet o tym nie myślałeś zakładając konto, wszystkie logi może przejrzeć mod. więc uważaj.
Jeśli robisz sobie żarty to przez jakiś czas przystopuj bo może się stać coś złego i nie piszę tego by Cie nastraszyć a ostrzec bo nie chcę by się komu kolwiek działa krzywda ;/
Proszę Cie, wstrzymaj się na jakiś czas ze swoimi komentami..."
JA pie**olE. LOL.
Który admin Ci tak napisał?

O ja jebe, pchlarzy i szczurów właściciele w ofensywie na Aleppo

Ten troll dawno by zdechł, gdyby sadisticowa gawiedź nie karmiła sk***ysyna piwami. 10 postów bez piw, i poszedłby trollować gdzie indziej.
Radek wstawaj, zesrałeś się.

Skad wiesz, ze on jest z okolic Slupska?
Napisałem mu że mamy ustawkę pod Basztą czarownic i dzban przyjechał bo łyknął anonimowy wpis na necie. No normalnie mistrzunio

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie