pytolsky napisał/a:
Typowa p🤬da z sadola - wyhamował przed biednym pieskiem, choćby z narażeniem własnego życia. J🤬 te kundle.
troche szacunku do swojego starego...
ale zauważyliście, że na koniec gość jechał pod prąd?
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Kiblarze zawsze na czele peletonu
Nagrywający też szukał c🤬ja do dupy zatrzymując się na lewym pasie zamiast wyminąć pchlarza. No i znalazł

Nagrywający też szukał c🤬ja do dupy zatrzymując się na lewym pasie zamiast wyminąć pchlarza. No i znalazł
Chyba jeden niedoj🤬y kierowca. Miał czas minąć kundla albo chociaż gratowi wstawić w p🤬dę jak pies zszedł na pobocze a nie stać jak debil.
C🤬j z orkami. Ważne ze piesel przeżył
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
STRAW napisał/a:
No tak, wyhamować do zera na autostradzie/drodze szybkiego ruchu, a później stać jak ch*j i czekać co się dalej stanie. Typowy ruski łeb nie skalany myśleniem.
Oglądałeś z dźwiękiem? Wyhamował ale zgasło mu auto, zaraz po odpaleniu od razu zaczął się armagedon. Jedynie co uważam, że zrobił źle to to, że hamując nie wcisnął sprzęgła. Każdy powinien mieć nawyk, że razem z ostrym hamowaniem idzie sprzęgło.
Film z cyklu - mieszane uczucia... Niby kundla na smalec, ale jednocześnie szkoda go, bo się przysłużył.
Jakim to trzeba być imbecylem, żeby w środku dnia, na prostej jak drut drodze wj🤬 się komuś w auto?!? I to nie jeden, tylko cała pielgrzymka!
STRAW napisał/a:
No tak, wyhamować do zera na autostradzie/drodze szybkiego ruchu, a później stać jak c🤬j i czekać co się dalej stanie. Typowy ruski łeb nie skalany myśleniem.
Uwierz mi że nasi są niewiele lepsi.