📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
STRAW napisał/a:
No tak, wyhamować do zera na autostradzie/drodze szybkiego ruchu, a później stać jak ch*j i czekać co się dalej stanie. Typowy ruski łeb nie skalany myśleniem.
Oglądałeś z dźwiękiem? Wyhamował ale zgasło mu auto, zaraz po odpaleniu od razu zaczął się armagedon. Jedynie co uważam, że zrobił źle to to, że hamując nie wcisnął sprzęgła. Każdy powinien mieć nawyk, że razem z ostrym hamowaniem idzie sprzęgło.
Film z cyklu - mieszane uczucia... Niby kundla na smalec, ale jednocześnie szkoda go, bo się przysłużył.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie