Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:11
filmik nagrany przed samobójstwem...
konto usunięte • 2012-10-12, 14:14
może to mało sadystyczne ale chciałem przedstawić wam pewną historię...

oryginalny tekst:
NORTH AMERICA: This teenaged girl (Amanda Todd) committed suicide yesterday (Oct 10. 2012) after enduring months of bullying at school and in facebook, a boy duped her into flashing her breasts on a webcam and he captured pictures of it and then sent the pics of her naked chest to all her contacts in facebook, her friends, family and classmates.

Ameryka Północna: Ta nastolatka (Amanda Todd) popełniła samobójstwo (. 10 października 2012), po długotrwałych miesiącach nękania w szkole i na facebooku. Chłopak namówił ją do pokazania jej piersi na kamerze internetowej i zrobił ich zdjęcia, a następnie wysłał te fotki do wszystkich znajomych dziewczyny na facebooku, jej przyjaciół, rodziny i kolegów z klasy.

Zdjęcie dziewczyny...

oraz link do informacji:
klik

PS. czekam na pierwszego nieczułego sk🤬ysyna który napisze "r🤬ałbym" albo że jest sobie sama winna... szkoda dziewczyny i szkoda że nie znalazł się jeden mądry który by ją z tego wyciągnął... no cóż taka mentalność gimbusiarni...

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2012-10-12, 23:04 ]
ZDJĘCIE
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-10-12, 14:51 21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Angel 2012-10-12, 15:04 1
na 4chanie pojawiło się kilka fotek ale raczej to nie jej - poszukiwania nadal trwają
Zgłoś
~Sunday 2012-10-12, 15:05 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Angel 2012-10-12, 15:34 16
Zgłoś
ozymandiusz 2012-10-12, 15:39 45
kolejny gimbus, który miał bardzo poważny powód by się zabić?

Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 16:10 3
szalu nie ma ale bym z wyrka nie wygonil
Zgłoś
Jing 2012-10-12, 16:25 1
Nie każdego życie o internet jak tutaj panowie up, dziewczyne bolało to że zewsząd była obrzucana błotem, gnębiona itp.Szkoda jej, a sukinsyn który zrobił jej te fotki i wrzucił do neta powinien zostać wykastrowany, przebieg ten nagrany, a potem wrzucony do internetu.
Zgłoś
ZimboL09011997 2012-10-12, 16:42 1
Szkoda. Taka ładna była...
Zgłoś
Direx 2012-10-12, 17:06 2
kurde, miałem nadzieję że jak wejdę w komentarze to znajdę zdjęcie z jej cyckami
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 17:15
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 17:39 3
Ale się niektórzy rozczulają z tego co mówicie miała 15lat jeśli była na tyle głupia żeby komuś pokazywać cycki, mówi się trudno jednej idiotki mniej.Nie była by dzifka i w wieku 15 lat nie pokazała cycków w internecie to by dalej żyła.

@edit Z początku myślałem, że to jej chłopak wysłał zdjęcie a to się okazuje, że to był jakiś randomowy gościu który poprosił ją żeby pokazała mu cycki i ona to zrobiła.Tym bardziej mnie to utwierdza w przekonaniu, że popełniła samobójstwo dla dobra ludzkości bo znając życie to za kilka miesięcy narobiła by dzieci i kolejne pokolenie przygłupów spłodzone.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 17:49 22
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 19:11 5
Jaka ona biedna i poszkodowana z twarzy pustak, z zachowania pustak i mam płakać bo wyświadczyła światu przysługę zabijając się? Pokazujesz cycki w internecie to licz się z konsekwencjami.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 20:31
Zgłoś
Sapthor 2012-10-12, 21:14
Szkoda dziewczyny ładna była, szkoda że trafiła na jakiegoś idiotę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem