Ci ktorzy znaja tych aktorow na pewno sie usmiechna, gimbaza smialo moze przewijac dalej.
PS. Chcialem podzielic na dwa posty, ale mi scalilo
Znam aktorów, widziałem filmy, ale jakoś się nie śmieję :/ Tylko mi się projekcja z przeszłości włączyła, jak oglądałem filmy z tymi aktorami, kolorując jednocześnie rysowankę ze spidermanem.
endrjul napisał/a:
Powinien być na sadisticu dział - "Żałosne i gówniane wstawki"
nie masz gdzie tematów zakładać?
są jeszcze suchary
@up
Zawsze znajdzie się ktoś kto dodałby swoją kategorie bo inne mu nie pasują.
konto usunięte
2012-01-17, 18:13
przecież to tylko fotoshop , ci aktorzy nigdy w tych filmach nie grali bo i same filmy w ich czasach nie powstały. sprawdźcie sobie filmografię któregokolwiek z domniemanych głównych bohaterów
jest wiele filmów nowych które są remake albo filmami które nigdy nie miały wyjść
Uwielbiam tych gimbusów co chca udawać starych i piszą "widziałem ten film" albo "pamietam tych aktorów" Uwaga teraz was zazenuję i wasze kłamstewka wyjdą na jaw wy mali ignoranci z "drugiej ce" xd Te filmy nie powstały bo to fotomontaże pokazujące hipotetycznie jakie plakaty by mialy wspólczesne filmy w latach 50 i 60 ub. wieku.
endrjul napisał/a:
Powinien być na sadisticu dział - "Żałosne i gówniane wstawki"
jeśli kiedyś będzie to na pewno zasłyniesz w nim...
konto usunięte
2012-01-17, 20:12
Dopiero po gównianej przeróbce Pulp Fiction poznałem, że to fake. Fajny pomysł.
konto usunięte
2012-01-17, 20:18
Niеbieski napisał/a:
Żem zapomniał, na spacerku byłem.
W ogóle się nie starasz
konto usunięte
2012-01-17, 21:32
Bobass napisał/a:
W ogóle się nie starasz
Daj spokój, ileż moszna.
dobre
kilka świetnych kombinacji
lepiej podaj skąd to buchnąłeś - bo pewnie tam więcej takich zajebistych kwiatków
konto usunięte
2012-01-17, 22:47
Jest i Piękna Audrey, a już się bałem, że waląc klasykami zapomną o tej śliczocie.
Co jak co, ale Trainspotting z Hopkinsem to mógłby być w pyte