Jakie pytanie najczęściej zadają Polscy filozofowie młodego pokolenia?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A może frytki do tego?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-05-27, 15:30
konto usunięte
2013-05-27, 15:31
A tak ogólnie to miał być żart a nie powód do kłótni humaniści vs ścisłowcy
konto usunięte
2013-05-27, 15:41
@Imie_jego_44 CHodować?? Ty chyba jak większość niedouczonych humanistów nie ogarniasz zasad języka polskiego
@SZAJBAAA
Z humanistami nikt tutaj nie wojuje. Ja wojuje z nazywaniem humanistami dużych, bezmyślnych dzieci bez jakichkolwiek kwalifikacji poza bezwartościowym [obecnie] dyplomem w dłoni.
I na to się leje cały hejt w internecie. Szukanie w dzisiejszych czasach wartościowego studenta po w/w kierunkach przypomina szukanie uczciwego cygana.
Humaniści to ludzie absolutnie godni szacunku jako twórcy i strażnicy szeroko pojętej "myśli".
konto usunięte
2013-05-27, 16:22
@up: Na filozoficzne pytanie "i co z tego" mistrz ciętej riposty odpowiada krótko: "gówno".
Zawsze do usług.
konto usunięte
2013-05-27, 16:50
@up: Po tej "ripoście" typowa konwersacja zamienia się w zażartą wymianę "zjedz je równo" itp., także słabe
konto usunięte
2013-05-27, 18:38
Słyszałem, że na UW otwierają nowy kierunek - bezrobocie. Podobno ma on świetnie przygotowywać młodych ludzi do warunków panujących na rynku pracy.
ja slyszalem to w takiej wersji
jakie są najczęstsze słowa absolwenta filozofii do studenta filozofii?
a moze frytki do tego
Szkoła Bongmana widzę działa pełną parą.