Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Filozoficznie.
P................n • 2014-03-23, 21:51
Przemyślenia po piwie #1.

Z ludźmi jest trochę jak z psami.

Są te dobre i te złe, a wszystko zależy od rasy...
Zgłoś
werther 2014-03-24, 8:56
Płodny_Perun napisał/a:

Przemyślenia po piwie #1.

A sumienie jest jak pchły: nie każdy je ma...
Zgłoś
i................s 2014-03-24, 9:57
Z ludzmi jak z psami? wiec wszystko zalezy od wychowania
Zgłoś
M................f 2014-03-24, 11:09
alganonim napisał/a:

To ty pieprzysz głupoty. Człowiek to GATUNEK, a nie rasa. Rasy to masz takie: biali, czarni itd.

Zamknij mordę i przestań irytować ludzi swoja ignorancją. JEDNA RASA LUDZI - w domyśle biała, nic o gatunku nie mówiłem ty ślepa k🤬o bez szkoły. Jeszcze raz powtarzam zamknij następnym razem mordę jak nie masz nic sensownego do powiedzenia lub chcesz się popisać swoim debilizmem.
Zgłoś
s................k 2014-03-24, 11:21
* twój argument jest inwalidą, c🤬ja zależy od rasy, w przypadku psa to kwestia czy właściciel nie jest pół- mózgiem, w przypadku człowieka to tylko kwestia człowiek - cygan swoją droga wk🤬ia mnie taki tępy, bezmyślny rasizm. Gdyby nie rasa żółta na przykład, to w dalszym ciągu podcierałbyś się liśćmi a polował przy użyciu luku/procy ...
Zgłoś
B................n 2014-03-24, 12:29

Są te dobre i te złe, a wszystko zależy od PANA
Zgłoś
g................k 2014-03-24, 15:52
P🤬lenie, jeśli chodzi o psy, NIC nie zależy od rasy, niedoinformowany ignorancie. Wszystko zależy od właściciela. Więc BonuzNiqczen ma rację, wszystko zależy od pana. K🤬a wk🤬ia mnie to, że ludzie zamiast się dowiedzieć to myślą stereotypami i krążącymi po świecie mitami. Tu nie chodzi nawet o psy, ale o wszystko, czego dotyczą absurdalne stereotypy, jak np ten, że Polacy to pijaki i brudasy. No k🤬a ja p🤬le k🤬a mać!

Tak, mam ból dupy, już zaaplikowałam sobie maść.

I już wracam do kuchni.
Zgłoś
P................n 2014-03-24, 23:54
A) Dziwne, k🤬a, że jakoś pekińczyk mi nigdy łydki nie nadszarpał, a j🤬emu pitbullowi z obrzydliwą mordą świni się zdarzyło. A właściciela miały jednego.

B) C🤬j mnie obchodzi, ciotunio wyżej, że śledzisz poczynania gimbazy od *(przynajmniej) pół roku i wyśledziłeś innego myśliciela, który mnie uprzedził. Nie jest to żadną Ameryką wymyślić mierną anegdotę, która jednak budzi złośliwy uśmiech.
Zgłoś