Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Fin pije 0,5 litera wódki w 11 sekund.
konto usunięte • 2012-11-30, 20:59
Fin pije 0,5 litra wódki Leijona (to słabsza 32% wódka) i nakońcu mówi "hyvää", co znaczy, że było dobre

W Finlandii jest wyższe spożycie aloholu/osobę niż w Polsce. Alkohol to 1 przyczyna przedwczesnej śmierci wśród Finów i druga wśród Finek.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moby_Dick 2012-12-01, 13:00 2
Rosja= 40km to nie odległość, -40stopni to nie mróz, 40% to nie WÓDKA .
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-01, 13:09
dck napisał/a:

Rosja= 40km to nie odległość, -40stopni to nie mróz, 40% to nie WÓDKA .

a co do tego ma rosja tłumoku?? przeciez to fin!!
Zgłoś
Kaef 2012-12-01, 13:17
Ta mapka wyżej to rozumiem, że jest to tygodniowe spożycie alkoholu??
Zgłoś
!Timon 2012-12-01, 13:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-01, 13:47 1
karfi napisał/a:

Kiedyś moją szkołę wizytowały mieszkanki Finalndii,rodowite Finki. Niezłe były Du*y wypiłby z nimi , a nie jak z Niemcami którzy widząc że pijesz czystą wódkę patrzą się jak na kosmitę i szeptaja sobie patrz on pije czystą

Jak niezłe dupy to znaczy, że nie rodowite Finki
Nie no żartuję, ale niezłą dupę to naprawdę w Finlandii ciężko zobaczyć, 90% nie jest, łagodnie mówiąc, zbyt ładna. Przedewszystkim mnóstwo grubych.

Kagen napisał/a:

Miałem okazję rozmawiać z chłopakiem, który pracuje w Finlandii. Tam gdy nastaje sobota mało kto siedzi w domu, a kluby, puby, bary itp są przepełnione. Bawią się wszyscy, od 15-sto latków do ludzi grubo po 50. Wypijają hektolitry alkoholu. Podczas wesołej rozmowy zostałem uraczony fińskim miętowym likierem, "Minttu" się nazywa, 50% mocy, smak o niebo lepszy od naszej czystej. Szkoda, że nie można u nas tego kupić.

Minttu jest SUPER !!!!!!!!! Ma 50% alkoholu a zmrożone smakuje jak słodki napój, super !

Trener reprezentacji Finlandii w hokeja, Pasi Nurminen wychodzi po wygranym mistrzostwie świata z samolotu , 2011r.:

Zgłoś
Fedek 2012-12-01, 13:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
iPoCoTaRejestracja 2012-12-01, 14:26
On tego nie wypił, on to w siebie wlał.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-01, 14:34
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-01, 14:41
Miałem kiedyś finkę. Wcale nie piła.
Zgłoś
Moby_Dick 2012-12-01, 14:47
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-01, 15:32
Najpopularniejsza wódka Finlandii to wcale nie Finlandia, ale Koskenkorva, tu w odmianie 60%:
Zgłoś
Sys3k 2012-12-01, 17:49
ma w co wlewać
Zgłoś
grzesiek_re 2012-12-02, 3:04
Cytat:

wódki Leijona (to słabsza 32% wódka)

Jak u nas w Polsce by ja produkowali to nazywała by się wódka młodzieżowa
Zgłoś
Kaprys 2012-12-03, 23:27
Za młodu pół flachy łyknąłem za jednym podejściem, bez połykania, więc może szybciej. No, 40% miała, w końcu weselna. Zakład wygrałem. Haftu nie było, ale zgon kilkanaście minut później. Nad ranem wracałem do domu. Nie wiem jak, ale zaparkowałem w swoim wyrze. No i wtedy szczypior byłem, z 2x lżejszy niż ten tłuścioch, więc brak masy szybciej zrobił swoje Teraz, już bym się na to nie odważył. Więc, słabe, piwa brak.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem