Po której ze stron nap🤬la się alfons Batyr - kandydat na prezydenta Polski?
Napewno nie po stronie tęczowego pochodu Rafałka.
Przecież na wrocławski rynek nie wolno wjeżdżać samochodem po dziewiątej rano.
A tu jest zdecydowanie później.

[ Dodano: 2025-05-29, 20:49 ]
Oczywiście obydwie odpowiedzi pod moim komentarzem dotyczą pedalstwa. Zawsze powtarzam, że pis i konfidentacja to kryptopedały. Tacy zawsze najgłośniej krzyczą, że j🤬 pedałów. A potem sp🤬alają po rynnie z gej party jak ten węgierski prawak xD.
ja mysle, że ci z pisu to kryptopedały a z konfy incele, jeszcze nie r🤬ali.
Gdzie w takich sytuacjach Ci nasi słynni kibole ustawiacze? Czemu pozwalają na to żeby brudasy tak bezpańsko biegały po ulicach? Wstyd
Sam mogłeś iść pajacu jak taki cwany jesteś. To była środa, więc pewnie spali bo to są normalni ludzie, którzy chodzą do pracy, nie tak jak ty, 40 lat i z mamusią na jej rachunek
Sam mogłeś iść pajacu jak taki cwany jesteś. To była środa, więc pewnie spali bo to są normalni ludzie, którzy chodzą do pracy, nie tak jak ty, 40 lat i z mamusią na jej rachunek
Nic się nie zgadza złamasie co napisałeś. Ani o mnie ani o ludziach. Chyba cukier Ci spadł
Ale wiesz, że Trzaskowski ma żonę i dzieci? Czemu go od waginosceptycznych wyzywasz, pampuszku?
Dodałbym, że nie jestem pedałem, ale to podstawa narracji pro-putinowskiej, więc nie ma to znaczenia.
Masz po prostu ochotę poczuć ruski kindżał w dupie i już czekasz z wypiętymi pośladami. Za mało twoich przodków ruscy wymordowali i zgw🤬cili, potrzebujesz więcej.
tak samo jak Anna Grodzka , poprzednio Krzysztof Bogdan Grodzki .. tez ma syna

tak ze to o niczym nie świadczy ..
[ Dodano: 2025-05-30, 14:33 ]
Nie brałeś dziś do mordy, że wyp🤬alasz na sadoli swoje polityczne wysrywy?
przeciez juz mamy kibola za Premiera ..
przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/michal-listkiewicz-donald-tusk-op...
[ Dodano: 2025-05-30, 14:35 ]
sorki .. nie ten watek

[ Dodano: 2025-05-30, 14:43 ]
aby było jasne ,
cały czas jazdy ze Nawrocki to były kibol ... a le przecież mamy Premiera RP byłego kibola. To wam nie przeszkadza ?
przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/michal-listkiewicz-donald-tusk-op...
podpis użytkownika
right is rightleft is not right
Tak będzie wyglądała Polska jeśli wybierzecie pseudokibicowską sp🤬olinę na prezydenta.
jak wybiorą sp🤬oline tęczowego rafau'a to ta strona najprawdopodobniej zniknie jak tysiące innych ze względu na szerzenie treści "nienawistnych" i nie bedziesz mial gdzie pisac tych swoich zlewaczałych wysrywów
Chwała wam zj🤬i policjanci.
Zj🤬e to jest bydło, które nie ma mózgu i ogląda coś tak pop🤬lonego jak 22 debili biegających za jedną piłką.
Nic się nie zgadza złamasie co napisałeś. Ani o mnie ani o ludziach. Chyba cukier Ci spadł
Spaść to ci mogą zabki na glebę wywłoczko. Idź przytul się do mamusi, płacząc jednocześnie