👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Scarlet napisał/a:
a ja już jedne noszę
![]()
Zależy jaką masz wadę. Ja na codzień nosze okulary, ale na imprezy spokojnie moge iść bez, ślepa nie jestem az tak.

Scarlet napisał/a:
na mój cyganki zaczynają śpiewać. też nie wiem o co chodzi.
A jaki masz kolor?
Mnie zawsze wszyscy posądzają, ze coś wciągałam, takie mam szerokie źrenice. Podobno jak ktoś ma szerokie źrenice to ludzie bardziej lubia z nim rozmawiać, bo odbierają go jako batrdziej godnego zaufania czy coś ;/
Wilczex napisał/a:
Zależy jaką masz wadę. Ja na codzień nosze okulary, ale na imprezy spokojnie moge iść bez, ślepa nie jestem az tak.
powiedzmy, że odpada ta opcja u mnie

Wilczex napisał/a:
A jaki masz kolor?
moja uwaga o cygankach nie miała [jak myślę] nic wspólnego z oczami. ja soczewki noszę zwykłe, bezbarwne, gdyż moje oczy są na tyle fenomenalne, że same zmieniają kolor

Wilczex napisał/a:
Mnie zawsze wszyscy posądzają, ze coś wciągałam, takie mam szerokie źrenice. Podobno jak ktoś ma szerokie źrenice to ludzie bardziej lubia z nim rozmawiać, bo odbierają go jako batrdziej godnego zaufania czy coś ;/
sama Ci zwróciłam uwagę przy jakimś zdjęciu

Scarlet napisał/a:
powiedzmy, że odpada ta opcja u mnieja ślepa jestem
![]()
jeśli masz duże piersi to mało kto zwróci uwagę na twoje oczy

baalp i ty który podał link n allegro.. Dzięki!!!
Właśnie sobie zamówiłem takie czerwone okręgi wokoło źrenicy za 30 zł , można nosić przez rok!
Allegro of course.
Właśnie sobie zamówiłem takie czerwone okręgi wokoło źrenicy za 30 zł , można nosić przez rok!

Allegro of course.

Silvermoons napisał/a:
baalp i ty który podał link n allegro.. Dzięki!!!
ten ty to chyba ona

wexors napisał/a:
jeśli masz duże piersi to mało kto zwróci uwagę na twoje oczy![]()
podobno u mnie jedno i drugie przykuwa uwagę o_O

Ja miałem całe białe z pustym( czarnym środkiem na źrenicę)
to ostanie to photoshop jakis chyba^^ ale jak można takie coś gdzieś kupić to odrazu lecę i kupuję:]
to ostanie to photoshop jakis chyba^^ ale jak można takie coś gdzieś kupić to odrazu lecę i kupuję:]

Te soczewki wcale nie pogarszają wzroku, w 100% widzisz tak samo jak wcześniej
Nie są drogie , ceny sami możecie zobaczyć.
w każdym razie efekt jest świetny
Nie są drogie , ceny sami możecie zobaczyć.
w każdym razie efekt jest świetny
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie