👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:17
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mnie też by świerzbiła ręka do flaszeczki, nie ma to jak nagrać ze swoimi mordami i wrzucić do internetu.
Jacek86s napisał/a:
Dla Ciebie to Pan Kwaśniewski, pajacu.
Morda ubecki pomiocie !
kacper060 napisał/a:
"Będziemy chlać 10 lat" i niech sie cieszą chłopaki, darmowa wóda dobrze smakuje
Średnio u Seby z matematyką. Naczepa to 33 palety. Na paletę wchodzi 60 kartonów po 12 butelek 0,5 litra wódy. Daje nam to 23760 flaszek. Pijąc połówkę dziennie mamy zapasu na 65 lat życia. Oczywiście pod warunkiem regularnych wymian wątroby. Na zdrowie chłopaki

pić nie pije (bo nie lubię) ale tutaj nie dość że ładowałbym do bagażnika ile wlezie to jeszcze dzwonił po znajomych zamiast nagrywać filmiki wysokich lotów.
Tyle lat człowiek żyje i nigdy nie miałem tyle szczęścia co tych dwóch

baronturbina napisał/a:
Kwiat polskiej młodzieży, wysublimowane słownictwo i tik tok. Nie o taki sradistic walczyłem.
Nie zesraj się.
artiee napisał/a:
Nie zesraj się.
A No bo to z Białegostoku film. Polska „c” się bawi? Pół Podlasia do dzisiaj świętuje.
baronturbina napisał/a:
A No bo to z Białegostoku film. Polska „c” się bawi? Pół Podlasia do dzisiaj świętuje.
Nie zesraj się mówię Ci, paniczu z najgorszego zadupia w polsce - Sosnowca.

baronturbina napisał/a:
Kwiat polskiej młodzieży, wysublimowane słownictwo i tik tok. Nie o taki sradistic walczyłem.
moge zalozyc sie, ze w bani maja wiecej od ciebie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie