👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zdążyłem już wyguglać.
Przeciwnik Fiodora to Fabrizio Werdum (nazwisko jest w tagach, ale szczerze mówiąc, to nie znałem go wcześniej).
Ów Pan Fabrizio jest mistrzem świata w brazylijskim Jiu Jitsu, w MMA (mimo wieku 32 lat) stoczył dopiero kilkanaście walk. Ale jak widać "daje radę".
Przeciwnik Fiodora to Fabrizio Werdum (nazwisko jest w tagach, ale szczerze mówiąc, to nie znałem go wcześniej).
Ów Pan Fabrizio jest mistrzem świata w brazylijskim Jiu Jitsu, w MMA (mimo wieku 32 lat) stoczył dopiero kilkanaście walk. Ale jak widać "daje radę".

Fedor powninien unikać niepotrzebnych walek. Jeśli nie ma brata bliźniaka ze znamieniem odwróconego okregu, to niech pije kakao.
A mi sie wydaje ze nie samo duszenie tu odegrało rolę, jeno dzwignia na staw łokciowy nie do konca udana, ale jak widac skuteczna
ja chcailem tylko przypomniec ze fedor ma juz poraze na koncie.
a ta to troche przypadkiem, przyfacilo sie tamtemu i wygral.
a ta to troche przypadkiem, przyfacilo sie tamtemu i wygral.

@patgaw ta poprzednia porażka też była przypadkiem(rozcięcie łuku na początku rundy, po jednym z pierwszch ciosów)
powiem tak kazdy kiedys musi przegrac, Fiodor to nalepszy zawodnik MMA w historii, przegral do tej pory raz (tylko dlatego ze lekarz nie pozwolil mu walczyc zwzgl na rozciety luk brwiowy) teraz przegral po raz drugi co wcale nie pokazuje go w zlym switle. KAzdy zawodnik MMA na swiecie bez wyjatku powie ze jest to Legenda MMA, wiec mowiac ze jest slabym zawodnikiem osmieszacie sie co poniektorzy przegral i tyle nic strasznego tak czy siak Jemelianienko to renoma

Moim zdaniem porównywanie Lesnara do Fedora, to teraz trochę przegięcie. Lesnar owszem, robi postępy (i to szybkie), ale trochę mu brakuje do Emalienki.

Trzeba mieć nadzieję, że ta przegrana naprawdę zmobilizuje Fedora do jeszcze cięższej pracy, może być tylko lepiej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie