Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:49
Witam, był ostatnio nóż firmy coold steel tanto jednostek specjalynch, to teraz będzie najsłynniejszy produkt ich firmy tj SRK, używany przez odziały navy seals, którego sam jestem użytkownikiem od kilku lat, i owszem można rąbać ciąć przecinać metal i drewno, nawet się goliłem... blizny nosze do dziś Ogólnie mankamentem tego noża w wersji AUS8 jest teflonowa powłoka działająca przeciwko rdzy itp, zdziera sie bardzo szybko, jak chcecie kupić poszukajcie starszej wersji, miała powłokę z jakiejś tam żywicy i była nie do zdarcia, i jeżeli rękojeść się wam poluzuje od rąbania czy rzucania w swojego murzyna to w szczelinę wpuścicie klej i będzie okej
Oto recenzja/reklama SRK:

Recenzje to mają "mistrzowskie"

I dla chętnych recenzja miecza dwuręcznego ich firmy

resztę tzn cała game ich różnorakich produktów znajdziecie na utube.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-25, 4:24
Te pieprzone noże są robione w taiwanie, ja całe USA.
Zgłoś
Diesel9.1 2011-12-25, 9:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-25, 10:28
Jak to jest w polskim prawie z takim nożem? Można przy sobie nosić, czy tylko w domu trzymać "dla celów kolekcjonerskich"?
Zgłoś
mateuni007 2011-12-25, 10:31
testerzy sa zajebisci full profeska i kamienne twarze
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-25, 11:36
Tem miecz to w sam raz dla gostka ze skyrima
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-25, 11:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-25, 11:40
Zgłoś
agnastos 2011-12-25, 12:12
Taki miecz od ręki kupi hardkorowy koksu, żeby mógł siekać wieprzowinę na stejki Panowie zaprezentowali jak doskonale się do tego nadaję
Zgłoś
RadzioC 2011-12-25, 12:22
ciekaw jestem ile ostrzy niszczą na nakręceniu jednej recenzji.
Zgłoś
DR_DRE 2011-12-25, 12:39
Zgłoś
D4ron 2011-12-25, 12:55
Raynor,
tak jak kolega wyżej napisał. A ustawa o której wspomina przygotowywana jest z myślą o Euro 2012 i w założeniu ma uniemożliwić posiadanie przy sobie niczego większego niż scyzoryk na ryby *z pewnymi wyjątkami.
Zgłoś
avalanch 2011-12-25, 13:16
Zgłoś
Alonso 2011-12-25, 13:26
Buty ładnie wypełnione mięsem - dla lepszego efektu (test miecza 2 ręcznego)
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-25, 13:54
Najbardziej spodobało mi się kiedy ten pan podciągał się na tym mieczu. Zamiast pokazać jak z nim schodzi to pokazują go już w następnym ujęciu, przez jedną sekundę dzierżącego miecz w jednym ręku - że niby wszystko jest ok i wcale się nie wygiął . Widząc tematy tego pokroju coraz częściej przychodzi mi na myśl słówko "viral marketing".
Zgłoś
teken 2011-12-25, 15:07
ciekawe, czy robili później grila
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem