Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Flash Mob
konto usunięte • 2013-06-24, 4:16
Nie mam pojęcia jak to skomentować więc pozostawiam to wam:

Niestety miało to miejsce w moim mieście
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-06-25, 15:51
Są dupeczki mnie się podoba
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-25, 16:20
głupie c🤬y, chciały się wykazać i jak zwykle nie wyszło... mogły coś zaprezentować na dziale kuchennym
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-25, 16:22
Uczulam wszystkich na przyszlosc aby zwracac uwage na szczegoly

Jest to parszywa reklama lerłamerlę. Logo widoczne stale w kadrze plus laski w strojach lerła. Pracodawca musiałby zrezygnować z obowiązków w pracy tych pracownikow. Najprawdopodobniej są to laski nie mające nic wspolnego z lerła. Nie zdziwilbym się gdyby sadistic bral za to kase. Jesli tak jest to musiałby umiescic info ze to reklama......chyba ze robi to po cichu.

Mam nadzieje ze tego nie robi, ale powinno to stąd zniknąć.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-25, 16:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-25, 16:35 2
Według mnie ten też jest dobry.
Zgłoś
dooniu 2013-06-25, 17:04
Tańczy Ci takie i przejść nie można :/
Zgłoś
Jacur 2013-06-25, 18:32
kierownik podpuścił, obiecał dziewczynom po 100zł. do wypłaty, a zobacza po 100zl. w plecy bo zero zainteresowania było
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-25, 21:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-25, 23:18
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-26, 0:09
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-26, 11:02
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-26, 11:08
Dobra widać nie zrozumiałeś połowy. Nie chce mi się już.

Ale jak wg Ciebie to jest stwierdzenie żę to tylko woj.śląskie to brawo Jasiu.

"1: nie pytalem sie ciebie debilu czy wiesz o czym mowie
2: to jest slask
3: wali mnie jak sie pisze nazwe tej wsi i jest tam duzo hanysow ktorzy kulturalnie mowia po polsku i szanuja takich wsiorow jak ty :*

u mad?"
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-26, 11:25
SZAJBAAA napisał/a:

Dobra widać nie zrozumiałeś połowy. Nie chce mi się już.

Ale jak wg Ciebie to jest stwierdzenie żę to tylko woj.śląskie to brawo Jasiu.

"1: nie pytalem sie ciebie debilu czy wiesz o czym mowie
2: to jest slask
3: wali mnie jak sie pisze nazwe tej wsi i jest tam duzo hanysow ktorzy kulturalnie mowia po polsku i szanuja takich wsiorow jak ty :*

u mad?"

czego nie zrozumiałem chyba ty nie zrozumiałeś..

Tak chodziło mu oto, że jest to Śląsk bo jest. Śląsk Cieszyński. Oraz leży w województwie Śląskim.

Nie odpowiedziałeś mi na poprzedni post ani na ten pierwszy mój w tym temacie bo miałem rację, tak samo jak bloodstained, zamiast mu odpowiedziałeś napisałeś "Ale mi pojechałeś ... Ała... Nie będę mógł spać "
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-26, 11:34
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem